Sírni hagyás-csak nekem nem megy?
1 éves múlt a lányom, este 9től 1-ig alszik, akkor eszik egy adag tápszert, aztán 4kor is 'odasír' magához, akkor nem eszik csak gondolom csekkolja hogy megvagyok-e, aztán 6tól már fent van.
Apuka már ki van készülve, azt mondja hagyjuk sírni ha felkel, mert ő már ezt nem bírja, olyan fáradt. Én is fáradt vagyok de nem akarom sírni hagyni, kisebb korában hagytam egy kicsit(2 éjszakát) és nincs hozzá szivem...De apukának már a töke kivan, állandóan vergődik. Kicsit nem is nagyon tudok rá már emiatt férfiként nézni, hogy nem képes ezt kibírni a gyerekért, hanem inkább hallgatná ahogy sír, pedig amúgy imádja ő is. Mit csináljak? Nagyon ellenzem ezt a sírni hagyás dolgot. Tényleg csak én vagyok ilyen baromi puhány?
Nem mentünk oda hozzá minden kis nyöszörgésre soha, sőt, fel se nagyon kelünk csak már az ordításra, de korábban, olyan 6 hónapos koráig nagyon jó alvó volt, végig aludta az éjszakákat, újszülött korától 5-7 órákat aludt egyben, 6 hós kora óta lett egyre rosszabb, volt hogy óránként felkelt (gondolom fájdalma volt) mostmár "csak" ez van...
Én is inkább apukát hagynám sírni ha választani kell :D :D :D
Jajj de okos emberek vannak...
Igényli az éjszakai evést, tudom hogy nem csecsemő, de vízzel, teával nem alszik vissza, és nem csak nyöszörög, nyilván ha csak nyöszörögne, nem mennék oda/nem adnék neki tápszert. Tehát leszoktatni az éjszakai evésről is úgy lehetne csak ha hagynám ordítani. A kérdés pedig arról szól hogy nem tudom hagyni ordítani, így bezárult a kör.
Nem kaptam fel a vizet, és nem én pontoztalak le, de utálom amikor okoskodnak az anyukák, hogy "ennyi idősen már ne egyen éjjel" mert a védőnő azt mondta, hogy akkor már nem igényli, a gyerek tudja hogy ő mit igényel és mit nem, minden gyerek mást igényel, ha 2 deci tápszert benyom akkor valószínű mégiscsak igényli, illetve ha semmi mástól nem alszik vissza.
Úgy alszik el hogy ott vagyok mellette, de nem szórakoztatom, hanem odaadom neki a tápszerét, megeszi, és oldalra fordul vagy a hasára, és már alszik is, már félálomban van akkor is mikor eszik. Nappal rendesen eszik,(ebédre a mi kajánkból, uzsonnára üveges gyümölcsöt, vacsorára tejpép+tápszert) de a reggeli az kimarad nagyjából, mert nem tudok beletömni semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!