Hogy alakult az 1éves kisgyereked súlya ha babaként ducibb volt?
Ekkora súlyal már nem árt oda figyelni a gyermek étkeztetésére. Nem kevesebbet hanem minöségibbet adni neki.
Nagylányom 6 hósan 8,9 kg volt. De ekkor kezdte a hozzá táplálást és 1 évesen 9,2 kg volt. Mert megfelelö ételt kapott. Most 3,5 éves és 13 kg. vékonyka lány és örülök neki, mert manapság már nem az a baj, ha túl vékony egy gyerek, hanem az ha túl kövér.
1-es válaszoló, csak kérdezem, hogy fél évesen 8,9kg, és egy évesen 9,2kg volt a picid? 30dkg-mot hízott fél év alatt??? Ezt nem keveselte a dokitok? vagy ez normális?
Nem kötözködésből, de nekem nagyon kevésnek tűnik.
3400 grammal született a fiam, tehát átlaggal (mondjuk hosszú volt, 60 cm). 5 hetesen már 5,5 kilós volt, csupa hurka, háj és redő mindenhol. Fél évesen akkora volt, mint az 1 évesek, súlyban és magasságban is, de még mindig husis volt. Egy éves korában akkor volt, mint a 2 évesek, de minden babaháj eltűnt róla ekkorra, kockás hasú, színizom minipasi lett. Most 4 éves és akkora, mint a 6-7 évesek, 22 kg, 122-es ruhákat és 30-as lábbeliket hord. Széles vállú, keskeny csípőjű, mindenhol csupa izom, épp a 4 éves státuszon mondta a védőnő, hogy nem hitte volna anno a kis egyhónapos pudingoshordó fiamról, hogy egyszer ilyen viking harcos lesz...
Az is igaz, hogy megvan a magassága a súlyához, de azon sem csodálkoznék, ha még ennél is jóval nehezebb lenne, netán hájaska. Ugyanis rengeteget eszik (igaz, mindenfélét, mert nem válogatós, én pedig odafigyelek a minőségre és a változatosságra) és én nem korlátozom a mennyiségben soha. Úgyis lemozogta mindig, egy energiagombóc, ráadásul gyors az emésztése is. Különben én is erős testlakatú vagyok, úgy értem, hogy nem kövérkés, hanem erős csontú, tömör izmú, és magas is. Az apja szintén elég magas, valószínűsíthető volt, hogy a gyerekek ezt öröklik majd...
Lányom 3400/56al született. Apja és én 2900-al,én 54el,apja 56al.
Fél évesen a kicsink 8420gramm és 75centi volt.Tehát 6 hó alatt hizott 5kilót.1évesen 10240gramm és 82centi.Ehhez képest 6hó alatt még 2kilót se hízott.
Hát elég nagy volt,most 18hós és 11,6 kiló 88centi.Marha magas,de husika még így is mindig,hogy alig hízott.
Apja 180centi és nincs max csak 60kiló. Én 171 vagyok és hát lefogyva 58-60kiló,de terhesség elött 86voltam.Apám viszont egy óriás,192centi és 100kiló felett,így nem csoda hogy a kicsi is ekkora,ha rá ütött esetleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!