Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hetes, tápszeres babám 60...

2 hetes, tápszeres babám 60 ml eszik 1-1,5 óránként. Normális ez?

Figyelt kérdés
2008. júl. 24. 19:53
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Szia!Szerintem igen, az enyém is kb. ennyit evett 2 hetesen.Most 3 hónaposok vagyunk és 150-180ml között eszünk 4 óránként.

Jó babázást!

2008. júl. 24. 21:02
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Ja, és még annyit, hogy azért az 1 -másfél óra azért nem jó, a tápszeres babáknál meg kell várni a minimum 2 órát, ez nagyon fontos, hiszen a tápszert hosszabb ideig emészti a babó.
2008. júl. 24. 21:07
 3/14 anonim ***** válasza:
0%
Elég volt 2hét arra hogy rájöjjél hogy nincs tejed? Azért még erőltethetted volna már ne is haragudj.
2008. júl. 24. 21:46
 4/14 anonim ***** válasza:
85%

Szia!

1-1,5 óra nagyon rövid idő tápszeres babánál.

Szerintem ne etesd ilyen sűrűn.Ha nem nagyon alacsony súlyú várd ki vele a 2,5-3 órát legalább.Próbáld fokozatosan növelni az időt,ha nagyon türelmetlen.

A tápszert nehezebben,és több idő alatt emészti meg a baba mint az anyatejet.Nem is szopizik egyáltalán,vagy csak pótlásnak kap tápszert?

Ha tudod,szerintem is próbáld még kicsit erőltetni a szoptatást,mert nem reménytelen még egyáltalán.

Lehet,hogy nagyon kevés tejed van,de valószínű hogy tudnád még növelni a mennyiséget.

Minden jót,boldog babázást.

Utolsó válaszolónak:Miért kell ennyire arogánsan válaszolni?Nem tudjuk,hogy miért nem szoptat.

Nem biztos,hogy nem akar,lehet hogy nem tud,vagy csak tapasztalatlan,és nincs aki segítsen neki.

De bizony olyan is van,hogy valaki akar,de nem tud.

Ezért nem kell megbélyegezni.

2008. júl. 24. 22:08
 5/14 anonim ***** válasza:
100%

Jol eszik a babod mi is ennyiket ettunk plusz meg kicsi tejcsivel de 2-3 orankent.Fontos a tapszeres baboknal az ido mert nagyon hasfajos lehet tole mivel nehezebben emeszti meg egy kicsit mint a tejcsit.

Az utolso elotti anyukaval meg ne foglalkozz vannak akik tokeletesnek erzik magukat azzal ha szoptat. Tapszeres baba is egeszsegesen nol fel ne aggodj! Nekem nagy tehert vett le a vallamrol mikor 3 honap utan mar nem tudtam szoptatni.El lehet itelni nem gond birom a kritikat sajnos:(

5 hos kisfiu anyukaja

2008. júl. 24. 22:16
 6/14 anonim ***** válasza:

Etesd nyugodtan, ha nem fáj a hasa. És tényleg ne foglalkozz a beszólogatással. Mi 2 hónaposak vagyunk és most ment el a tejem. Nem tehetek róla, bár lehet, hogy túl stresszes volta. Kicsit féek atápszertől, de csak felnő az a gyerek!

Jó babázást

2008. júl. 25. 12:43
 7/14 A kérdező kommentje:

Nagyon köszönöm a válaszokat!

A 3. válaszoló meg szégyellheti magát.

2008. júl. 25. 13:56
 8/14 anonim ***** válasza:
0%

Én szégyeljem magam??? Te nem akartad a babádnak adni a legjobbat!!! 3hét mi? Max. annyi hogy azt látod hogy kevés a tejed! És akkor már rögtön a tápszer után kell nyúlni?

SZÉGYELD TE MAGAD!!!

2008. júl. 28. 22:02
 9/14 anonim ***** válasza:
100%
Ismet, szuper szoptatos anyuka:( te minek valaszolsz egy tapszeres anyuka kerdesere? Te csak szoptass!!!
2008. júl. 29. 13:26
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Szia, ne idegeskedj teljesen jól eszik, de azért várd meg a 2-3 órát. Az én babám most 5 hetes lesz, ugyanennyit evett 2 hetes korában. Mióta elértük a 4 hetet 120-akat eszik.Sajnos mi is tápszert kell, hogy adjunk neki, mert kevés az anyatejem. Sokáig egyébként lelkiismeret furdalásom volt, hogy nem vagyok jó anya,amiért nem tudom "csak" anyatejjel etetni a kicsit. Ezt az olyan "kedves, segítőkész" embereknek köszönhettem, mint az imént válaszoló. Én is csak azt tudom mondani, hogy Szégyelje magát a viselkedéséért!!!
2008. júl. 29. 14:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!