Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Karácsonyra kapunk egy nike...

Karácsonyra kapunk egy nike cipőt a babának. Az jó lesz majd első cipőnek járáshoz?

Figyelt kérdés
Tavasz lesz mire Ő egyedül fog járni szerintem mert most 10 hónapos de még fel sem állni.
2009. dec. 18. 22:57
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
a fiam 2.cipője nike volt. hááát én nem ájultam el tőle... sőőőt. elefanten volt az 1. lépés cipője, össze sem lehet hasonlítani a 2-t.
2009. dec. 18. 23:16
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
cuki mikor a kocsiban csucsulve markas kiscipo van a baban,megsugom hogy nekunk is volt:)))de az elso ugymond jaro cipo ne ez legyen...nincs megfeleloen kidomboritva a cipocske belseje,kesobb problemaitok lehetnek belole...bokasullyedes,ludtalp stb
2009. dec. 18. 23:33
 3/6 anonim ***** válasza:
Nekünk is van nike cipö a hugomtól kapta az én fiam azt hordja 1 éves és 10 és fél hós volt mikor elindult.
2009. dec. 18. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Jo lesz, mert csak hetekig fogja hordani, olyan gyorsan kinovik! Majd meglatod, hogy milyen gyorsan veheted neki a kovetkezot! De nem is tudod meg, hogy mekkora lesz a laba tavasszal. Milyen meretut kap most?
2009. dec. 19. 02:51
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Sztem jó lesz.Bár a kérdés hogy jó lesz e az a cipő még tavasszal.Én azért egy számmal nagyobbat kérnék igy tuti hogy jó lesz vmikor, ha nem is elsőre majd másodikra:)

Amúgy a lányom 9 hónaposan elindult kis puma cipőben(első cipő) kb 3 hónapig volt rá jó és egy éves szülinapjára már egy számmal nagyobb cipő kellett az viszont pici nike:)

2009. dec. 19. 06:10
 6/6 A kérdező kommentje:
Most 17-18-as cipőt hord és 19-est kértem. Szerintem tuti jó lesz mert 3 hónapja nem nőtt a lába semmit.
2009. dec. 21. 11:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!