Mikortól adjak cipőt egy 1 éves babára, ha még nem jár? Szerintetek inkább szandált vegyek neki? Vagy még zárt cipőt?
Igen, az a jó nekik, ha First step, vagy Első lépés cipőt adsz rá, mikor elkezd járni. Több márka is árul ilyet, neten rátalálsz, cipőboltban úgy tudod leellenőrizni, hogy ha egy kézzel megfogod, be tudod hajlítani a markodban a cipőt.
Én először nyár végén kellett vegyek neki, de zártat vettem, valamiért ezt éreztem jónak a járás miatt. Izzadt szegénykém lába benne, úgyhogy nem vagyok biztos benne, hogy ez helyes döntés volt, de a szandiban szerintem csak csetlett botlott volna.
Bár pl. a D.D. Step-nek, vagy a Siestának biztos van olyan szadnálja, ami jól tart, biztonságos, szerintem ezek a cipőmárkák nagyon jók, D.D. Step olcsóbb, Siesta-Richter nagyon drága.
10 hónapos a fiam, ha fogom a kezét, vezetem megy. Homokozóba is berakom. Egy zárt cipőt kapott, abba nem megy bele a kavics, homok.
Majd ha jobb idő lesz kap egy szandált. Midenféleképpen kel zárt cipő, mert nyáron sincs mindig 30 fok, nyáron is kell majd a zárt cipő!
Nem lehet 1 pár cipővel megúszni.
Sőt, igazából kell egy zárt cipő, ég félig nyitott, s egy szandál.
ja bocsi, még annyi, hogy van szandi cipő, ami ugyan úgy magasszárú, tehát tartja a lábat, de a lábfej nem teljesen zárt, így nem sül be a lábacskája :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!