Ti besötétititek a szobát ha nappal alszik 2 év körüli babátok?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 3. 12:01
11/13 anonim válasza:
O maga keri, tehat igen. De kb. 4 honapos koratol mindig besotetelek neki a nappali alvashoz.
12/13 anonim válasza:
Na úgy látom én vagyok az egyetlen, aki nem sötétel be (gondolom le is leszek érte pontozva). Nappal világosban alszik, egészen születésétől kezdve így aludt, így szokta meg. Pár hete nagyon rázta a redőnyt a szél, így leengedtem, hogy ne zörögjön, hát nem is tudtam elaltatni abban a szobában, csak a másikban ahol világos volt.
13/13 anonim válasza:
Megmondom őszintén, nem igen próbáltam világosban altatni a fiamat. Születése óta félhomályban alszik. Egyébként nyári baba volt, meg sem próbáltam tűző napsütésben altatni. Szerintem kényelmesebb így neki. Én sem szeretek tök világosban aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!