Normális, hogy nappal ennyire keveset alszik a lányom?
Kíváncsi vagyok, van-e más anyuka is itt, akinek szintén hasonló alvásigényű gyereke van.
Este alszik 11 órát, ez rendben van, ám a nappali alvása rettentő kevés már kiskorától.
Most lesz 14 hónapos és 1 órától többet szinte sosem alszik (már csak 1 nappali alvása van pár hete).
Ma is, tegnap is 35 percet aludt, azóta is pörög, kipihent, pedig ma még a hóban is szaladgált, azt hittem, ettől majd jól kifárad.
Ha nem látom nyűgösnek, fáradtnak, akkor ne aggódjak, csak könyveljem el, hogy sajnos kevesebb a szabadidőm, mint a szerencsés, jó alvó gyerekek anyukájának? :)
Az én lányom amikor már csak kétszer aludt, napi 2x fél órát aludt, utána, 10 hónapos korától, mikortól csak egyszer alszik, átállt a napi max 1 órára. Ez van amikor csak 40-50 perc, nagy ritkán, 1,5 óra, de akkor is felébred 40-50 perc után, csak ha melléfekszem, néha visszaalszik még...
Márciusban lesz 2 éves, azóta is így van...
Szerintem ezzel semmi gond nincs. A szomszéd egy éves kisfiú is nagyjából ennyit alszik egyébként.
Nem kell aggódnod, a te babád kis alvásigényű.
Enyém is mindig nagyon keveset aludt, most 2 éves és már csak minden 2. nap alszik délután...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!