Akinek nappal keveset aludt a babája segítsen nekem? 3,5 hós baba
Szia! Hasonló cipőben járok, 4 hónapos a kisfiam. Nekem is elalszik 8-kor, és a reggeliig (fél 9kor eszik) nincs is gond. Napközben nekünk is problémás volt, viszont nekem segített a napirend kialakítása. +- fél óra csúszással eszünk, fürdünk, stb. stb., és mindig leteszem délben aludni, de reggel 8-tól már nem hagytam neki, hogy visszaaludjon, mert akkor nekem sem aludt. Így hogy fent van, a nagy játékban van, hogy kiüti magát, és elalszik kb 11-kor, de napi 1-1,5 óra alvás van összesen, és nincs gond.
Szerintem próbáld ki te is, hogy reggel picit játszol vele, és délben mindig ugyan abban az időben teszed le, és hozzászokik, majd egy idő után a saját kényére-kedvére alakítja a dolgokat.
Amúgy meg úgy olvastam, hogy összesen 24 órából a felét kell alvással töltenie, +- 2 óra, és az mindegy, hogy milyen "összetételben".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!