Egy 9-10 hónapos baba mennyire értékeli/élvezi, ha vadasparkba visszük?
Figyelt kérdés
2014. ápr. 1. 10:35
1/9 anonim válasza:
Ha az én 10 hónapos kisfiamból indulok ki, akkor szerintem még nem fogja értékelni annyira. Az enyémet legalábbis még az utcán lévő kutyák és macskák látványa sem hozza lázba igazán.
2/9 anonim válasza:
Az èn kicsim 4 hónapos
.Van kutyánk es amikor meglátja őket hangosan kacag.:)
3/9 anonim válasza:
Semennyire. Kb pár percig elnézelődik, de utána nem fogja lekötni. Én ezt tapasztaltam saját gyerekemnél.
4/9 anonim válasza:
10 hónaposan az enyém tátott szájjal leste az állatokat az állatkertben. Szerintem nem rossz ötlet, levegőztök egy jót.
5/9 anonim válasza:
Az én kisfiam ebben a korban már bőven élvezte a városnézést, vávázott lelkesen (vau-vau volt minden emlős). De ugyanennyire szerette, ha csak egy másik útvonalon megyünk :) Szóval, ha nektek is kikapcsolódás a vadasparkozás, menjetek nyugodtan, de csak ha neki akartok új élményt, akkor felesleges, nekik még minden érdekes.
6/9 anonim válasza:
Az enyém egy éves volt amikor először mentünk Vadasparkba. Igazából akkor még nem érdekelte, csak egy nagy séta volt a levegőn. Azok az állatok tetszettek neki amelyek testközelben voltak, pl. az állatsimogatóban.
7/9 anonim válasza:
Még nem érdekli, a játszótérre is leviheted, az egyszerűbb. A másfél éves fiamat elvittük állatkertbe és tudod mit nézett meg? A verebet, ahogy ugrált a betonon, és utána a kavicsokat próbálta kiszedegetni a járdából. (beton, szóval nem volt meg a sikerélmény).
Volt ott egy-két tigris, meg ilyesmi is, de az nem érdekelte.
8/9 anonim válasza:
11 hónapos volt a lányunk, amikor elmentünk vele, de egyáltalán nem érdekelte.
9/9 anonim válasza:
8-9 hónapos lehetett a lányunk, amikor először vittük. Komolyan mondom, sokkal jobban érdekelte, mint 14 hónaposan. Utóbbi alkalommal inkább már jött-ment. De pici korában imádta az állatokat. Nagyon élvezte. Meg utána később is. A mai napig szereti az állatokat, erdeklodik irántuk.
Mondjuk ő alapjáraton is nyugis gyerek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!