Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol vásárolhatnék állítható...

Hol vásárolhatnék állítható pántos babahordozó kengurút? Budapesti áruházak érdekelnének.5hónapos a kislányom és 7kg.

Figyelt kérdés
Nagyon meghíztam a terhesség alatt,és ami van kengurum az sajnos nem jön fel rám.
2009. dec. 18. 12:25
 1/3 anonim ***** válasza:

ha úgyis hordozót vennél, akkor válassz inkább SSC-t, csatos hordozót a kenguru helyett!!!! a kenguru nagyon káros a babának, nem tartja rendesen a fenekét, nem biztosítja a terpesz tartást, ami fontos a csípő fejlődéséhez. Egy jó kenguru is belekerül majd 20 ezerbe, ennyiért nagyon szuper, akár egyedi csatos hordozót vehetsz, amivel elől és a hátadon is tudsz hordozni.

néhány link:

[link]

ez a csaj egyedi hordozókat készít, nekem is van és nagyon profi!

[link]

de vannak külföldi márkák is, Ergo, Manduca...stb.

Egyébként a mamami fórumán rengeteg hasznos dolgot olvashatsz a hordozásról, itt sok szakértő egy pillanat alatt meg tud győzni arról, hogy a kenguru nem jó a babának.

2009. dec. 18. 13:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Nagyon szépen köszönöm a tippet!Már meg is rendeltem a hordozót méretre.Karácsonyig el is készül!

Kellemes Ünnepeket!

2009. dec. 18. 16:08
 3/3 anonim ***** válasza:

nagyon örülök, hogy segíthettem, hidd el, hogy jót teszel a babádnak, ha a kenguru helyett ilyen hordozóban hordozod! :)

neked is minden jót! :)

2009. dec. 29. 15:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!