Oltás után nálatok is volt ilyen?
Három hónapos oltás uán kb négy órával olyan hasgörcs érte el a picit, hogy az hihetetlen.Mellette még hányt is, ami természetesen fekve történt akkor, amikor a kúpot akartam feltenni.Visszanyelte, és majdnem megfulladt.Nagyon rémisztő volt.
Órákon át csak kínlódtunk, a kúpot persze nem tudtam feltenni, mert a fájadalomtól annyira befeszített, és vagdosta magát.Hívtam az ügyeletet, hogy jöjjenek adjanak neki valamit.Mi volt a válasz?Keressem meg a gyerek fenekén a lyukat, és ugyan rakjam már fel a kúpot.Ha meg amúgyis rosszul van vigyem be az ügyeletre 20 km-re kocsi nélkül! este.Ja, a férjem meg dolgozott.
Nehezen, de végül két másik felnőttel feltettük a gyógyszert.
Szerintetek napközben mondjuk 2-szer adhatok neki fél kúpot csak azért, hogy megelőzzem a tegnapi több órás szenvedést?
Szia
Nálunk,mikor a 3. havi oltás volt,nem volt semmi baja a babámnak. A 2. és 4. havi oltás után volt egy kis hőemelkedés,de amúgy nagyon jó kedve volt egész nap. Most szerdán kapta meg a 4. havit. Ma már nincs semmi baja szerencsére! :) Én Viburkolt adtam neki este.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!