Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 15 hónapos oltás, milyen volt...

15 hónapos oltás, milyen volt nálatok?

Figyelt kérdés
Arra gondolok, hogy viseltek a babátok? Volt-e valami probléma ( pl. láz). Van valami hasznos tanácsotok esetleg?
2010. nov. 23. 14:59
 1/10 anonim ***** válasza:
Semmi különös nem volt.
2010. nov. 23. 15:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia! Nemrég kapta a babám!! 2 oltást!Egyet combba egyet karba.Nagyon sírt!!:( Mondta a dokinő h az egyiktől aznap belázasodhat! Nem lett lázas! De a másik oltástól 7 és 10 napon belázasodhat nagyon!Hát úgy is lett! 8.nap este kezdődött kis lázzal 9.nap nagyon lázas volt 38.9 is volt neki!És 10.nap már csak reggel volt láza!!
2010. nov. 23. 15:05
 3/10 kisnita ***** válasza:
Nálunk nem volt semmi különös.
2010. nov. 23. 15:10
 4/10 anonim ***** válasza:
Gond nélkül megúsztuk.
2010. nov. 23. 15:20
 5/10 anonim ***** válasza:
Kisfiam nem lázasodott be utána, pici hőemelkedése volt semmi több. Viszont délelőtt kapta az oltást és délután már nem tudott ráállni a lábára annyira fájt neki,egész nap borogattam ,kapott fájdalomcsillapítót, másnap reggel már kevésbé fájdította,bicegett vele, de délutánra teljesen rendbejött neki, de gondolom ez nem az oltástól hanem a beadás módja miatt volt,rossz helyre kapta.
2010. nov. 23. 15:22
 6/10 anonim ***** válasza:
Az oltás után 2hétre belázasodott,majd egy teljes hónapig beteg volt,majd kapott egy tüszösmandulla gyulladást és kórházba kerültünk.Nekünk nagyon legyengitette az immunrendszerét.De általában nincs baj tőle.
2010. nov. 23. 15:26
 7/10 anonim ***** válasza:
Mi az oltást követő 4. napon lázasodtunk be.Aznap délutántól másnap délutánig tartott. :(
2010. nov. 23. 15:46
 8/10 anonim ***** válasza:
Előző vagyok.Ha csak hőemelkedése van nem fontos csillapítani.Én hűtőfürdőztettem a lányom mikor már följebb ment,estére mikor már nem csillapodott kapott lázcsillapítót.De ne ijedj meg,ezt a két oltóanyag kombinációja váltja/válthatja ki.Két napnál tovább nem tart.
2010. nov. 23. 15:49
 9/10 anonim ***** válasza:
Semmi különös nem volt szerencsére, még csak be sem puklisodott. Pedig én is izgultam.
2010. nov. 23. 16:30
 10/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítségeteket és a tanácsaitokat!
2010. nov. 24. 14:09

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!