Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 2 hónapos oltás után (tegnap...

2 hónapos oltás után (tegnap kapta) ma még csak 1 órát volt fenn. Nálatok hogy volt? Éjjel is aludt a babátok? Csak mert 2. baba és 0-24 órázni nem birok

Figyelt kérdés
2010. máj. 7. 14:13
 1/3 anonim ***** válasza:
Nyugi, szerintem fog aludni. Mondjuk az én picim meg sem érezte, csak egy picit bedagadt a helye, amit este borogattunk. Se láz, se semmi nem volt. Nekem az a tapasztalatom, hogy ha napközben is rendesen pihen, akkor éjjel is alszik.
2010. máj. 7. 15:18
 2/3 anonim ***** válasza:

Az én bébim délután kapta, 6-kor még evett, 8 felé fürdettem és azonnal bealudt utána, nem evett. Hajnalban - reggel felé már én ébresztettem, hogy valamit egyen, különben tovább aludt volna, de úgy gondoltam, azért ez már sok lenne kaja nélkül. Napközben még kicsit talán aluszékonyabb volt, mint máskor, de nem aludta át a napot. Talán egy kis étvágytalanság még jellemző volt pár napig.

A három hós oltás előtt már adtam neki homeopátiás szert, a világon semmi tünetünk nem volt, sem általános, sem az oltás helyén (bár előzőleg is csak a fent leírtak voltak). Ha érdekel, ezt javasolta a dokink: Infanrix IPV+HIB (vagyis ugyanaz, mint az oltás neve) homeopátiás szer, "C30"-as. Oltás előtti este, oltás napján este és másnap este egy golyócskát műanyag kanálban, vízben oldva kell beadni. (A fiolán ez szerepel: Dipth.Tet.Pert. +IPV+HIB, bár a doktornő nem ezt adta meg, a gyógyszerész szerint ez az.)

Nem tudom, a szer miatt-e, de másodjára már semmit sem tapasztaltam a szuri után. Jövő héten kapja a 4 hós oltást, újra adni fogom neki előtte a homeós bogyót.

2010. máj. 7. 16:11
 3/3 A kérdező kommentje:

Nem is gondoltam, hogy erre is van homeós bogyó!

Köszönöm az 5letet, következő hónapban kipróbáljuk:)

2010. máj. 7. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!