Mi erről a véleményetek? Idézet lent.
Ezt tanácsolja egy babakaja gyártó cég...
"Ha a babád gyakran felébred éjszaka, mert éhes, akkor vacsorára készíts neki ****** Jó Éjszakát! tejpépet. Ez a tejpép nem csak gabonapelyhet tartalmaz, mint a többi tejpép, hanem citromfüvet is, ami hozzájárul a nyugodt pihentetőbb alváshoz. "
Én párologtatnám inkább, mint hogy megegye, de lehet, hogy így is hatásos.
A véleményem: tipikus reklámduma.
Miért, te esetleg kiakadtál?
Kedves 7:30as,előtted írtam...
Szerintem ne aggódj azon hogy a babád fél6kor kel, legalább nem lesz gondotok ha bölcsibe vagy oviba kell menni. Lányom is 20körül alszik és 6körül kel. Ismerősék állandóan 23körül tették le a picit hogy reggel tovább aludjon,most meg szenvednek mert nem akar felkelni reggel amikor munkába és bölcsibe mennek...
Iszonyatosan rossz alvó mindkét babám... 14 hónap van a két baba között, és én már lassan két éve nem alszom... Most már kezdek kiborulni :((((
Nagyon fáradt vagyok. Átlagosan 4 azaz négy órát alszom összesen naponta. Még nekem is hihetetlen... Pedig így van. Egyébként nem lehet hozzászokni...
Mindezek ellenére nem tartsatok rossz anyának, mert szeretem, imádom az édes gyermekeimet, és próbálok maradéktalanul teljesíteni, de iszonyú kialvatlan vagyok... Most megyek is aludni, mert a pici mindjárt kel...
Korábban az enyém is többször ébredt, kipróbáltam a Jó éjszakát cuccokat (citromfűvel), de semmi változást nem tapasztaltam. Most 10 hónapos, átalussza az éjszakát, pedig semmi extrát nem kap, sima tápszert iszik lefekvés előtt. Egy próbát talán megér, de átütő sikerre ne számíts.
Miért tartanánk rossz anyának? Teljesen érthető, hogy kezdesz kiborulni, a jó alvás nagyon fontos! Még úgy is sokszor nagy kihívás a gyereknevelés, hogy az ember kialudta magát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!