Kezdőoldal » Kultúra és közösség » Művészetek » Valami idézet erről?

Valami idézet erről?

Figyelt kérdés

Hogy egy barátnő nem törődik velem, mással van, de hogy én nem futok utána többet.

Előre is köszi:)

2011. jún. 25. 21:17
1 2
 1/11 anonim válasza:
35%
nem érdekelsz,leszarlak!:D
2011. jún. 25. 21:24
 2/11 A kérdező kommentje:

Gondolom pont ilyen nincs, de valami olyasmiről, hogy csalódtam egy nagyon jó barátban, de én nem fogok utána futni többet.

(nem ilyen utálkodó idézet:D)

DALSZÖVEG is jó persze.

2011. jún. 25. 21:24
 3/11 A kérdező kommentje:
kössz -.-
2011. jún. 25. 21:25
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

Young-G - Kamu vagyok c. számába is vannak ilyenek :D

meg a Halott Finuccsi, Riddler - Hogy van ez? ilyenek között nézz

2011. jún. 25. 21:27
 5/11 anonim válasza:
100%

1

2

3

4

5

Azt mondtam magamnak, hogy mostantól erős leszek, annak ellenére, hogy egyes egyedül vagyok és sírok. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól boldog leszek és nem aggódok, annak ellenére, hogy akit szerettem, elvette minden boldogságom. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól senki miatt nem esek megint pofára, annak ellenére, hogy titokban most is szeretek valakit. Azt mondtam magamnak, hogy mostantól megpróbálok túllépni azon a valakin, annak ellenére, hogy most is sírok, miközben gépelem mindezt és arról a valakiről álmodozom. Nehéz azt tettetni, hogy boldog vagy, nehéz nem próbálkozni, és nem szeretni azt a valakit. Nehéz továbblépni, mikor úgy érzed, egyes egyedül vagy.

2011. jún. 25. 21:30
 6/11 anonim ***** válasza:
46%
citatum.hu - n nézz körbe
 7/11 anonim válasza:
100%
Bocsi a számok nem tom miért kerültek oda :)
 8/11 anonim válasza:

"A barátság aranyfonal, mely néha elszakad, meglehet ugyan kötni, de a csomó megmarad."

"Elhagynak, ha bármi ér. Otthagynak bárkiért. Ez barátság??"

2011. jún. 25. 21:34
 9/11 anonim válasza:
100%

előző hozzászólónak üzenném, halott finuccsi nem erről szól... hanem egy vitáról!

"a szomorú szerelem szar,te tudtad de tudod a baj,ha szomorú fáj...

a te neved Good,az enyém az Bye,baba ma bye

ma eleget tettem érted,de tudnom kellett volna,hogy kár... " Rico-baba, ebben a zenében akad még jó pár hasonló

"kihúzlak a listámról miután az arcodra verem, ne markold kezem mert ezer már r*banc leparkolna velem" Beerseewalk-gerinctelen

de pl még jópár beersee zene szól hasonlóról, de akár essemm-ő volt, antal&day-mennyből az antal, hősök-szeretném,

ezek főleg underground hip-hop, rap zenék, nem tudom mennyire csíped ezeket, ennyit tudtam írni :)

2011. júl. 10. 00:31
 10/11 anonim válasza:
Utolsó előtti vok: Oksa.
2011. júl. 10. 09:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!