Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ha 3 és fél hónapos babám már...

Ha 3 és fél hónapos babám már evett almát és banánt is, akkor az alma-babán bébiételt odaadhatom neki, nem kell külön megkóstoltatni, mint más új ételnél?

Figyelt kérdés
Én az alma után fél-egy órával még szoktam neki tápszert adni, mert éhes, ezután a bébiétel után is adhatok neki, ha éhes?
2009. dec. 17. 14:41
 1/2 anonim ***** válasza:

Először abból is csak 1-2 kanállal adj neki és utána ugyanúgy tápszer. Lassan mindig több gyümit és kevesebb tápszert fog enni. Én is 3 és fél hósan adtam neki először gyümit, de a vegyeset csak 4 hónapos kora után. Addig felváltva alma, banán, barack. Minden nap másikat tízóraira és uzsira . Egy pár kanál és utána tápszer.

Kb.6-7 hónapos volt azt hiszem amikor már 3 étkezést kiváltott teljesen a gyümölcs és a főzelék és csak reggel és este kapott tápszert. Ha érdekel szívesen megnézem a táplálási naplóban, mikor-mennyit és mit evett.

Amúgy most 14 hónapos a lányom.

2009. dec. 17. 15:00
 2/2 anonim ***** válasza:

Szia!Adhatod nyugodtan.HA megeszi az egészet,vagy háromnegyedét,akkor ki is váltottál egy étkezést-ha nem nyugodtan adhatod a tápszert.

11 hós tápszeres kislány anyukája

2009. dec. 17. 15:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!