Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 5,5 hónapos lányom borzasztóan...

5,5 hónapos lányom borzasztóan rosszul eszik? Szerintem nagyon kevés (? ) Mit tudnék váltiztatni, hogy taplalobb Legyen az étrendje?

Figyelt kérdés

5.30-kor 120-160 mili tápszer

10 óra körül vagy egy kis tápszer (max. 60 mili) vagy egy 30grammnyi gyümölcs kis kolessel dúsítva

13 óra körül 80-120 gramm főzelék

16 - kis tápszer nyammogva eszeget maximum 100milit.

Aztán fürdés előtt még egy kb. 50mili tápszer.

És este 22 körül eszik meg egy 150-es adagot.

2014. márc. 26. 07:22
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Huu pedig ti mint látom jóval többet esztek nálunk:-):-):-)
2014. márc. 26. 09:01
 12/13 anonim ***** válasza:

Látod:-))

Én is aggódok, hazudnék ha azt mondnanám, hogy nem:-) de az orvos, mindig rendben találja. Ők ilyenek:-)) el kell fogadni:-)!

2014. márc. 26. 09:04
 13/13 anonim ***** válasza:
Tudom nem mérv adó amit mondok, mert tejes a babám DE 6 héten keresztül egyetlen grammot sem hízott, a további 2 hétben 50g hízott, most kb. 2 hete kezdett heti 80g hízni. Mondod, hogy felébred éjszaka. Nekünk erre az vált be most 3. napja, hogy nem éjszakára próbálom megtömni ha nem uzsir kap többet, plusz éjszakára is jó éjszakát tejpépet. 5 hónapos most.
2014. márc. 26. 09:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!