2 hós a babám, szopizik. Eddig örültem, hogy nem kezdett el hullani a hajam, reméltem nem is fog. De a napokban észrevettem, hogy ez sajna megváltozott, most borzasztóan hullik, alig merek fésülködni. Valami ötlet?
Én levágattam, mert hullott, a gyerek is mindig tépte, és a szoptatás alatt fokozottan izzadtam, a hosszú haj így már sok volt.
Igen, hullhat a haj a 2. hónaptól, a 2. gyerekkel én is azt hittem, megúszom, de nem. Ha időd engedi, akkor esetleg menj el egy vérkép vizsgálatra, ha gyulladás miatt hullik a hajad, az kimutatja.
Egyébként sok vastartalmú ételt kell enni, cékla, brokkoli, mazsola, máj nagyon jó.
szia, az enyem nem hullik, hanem ömlik..öcsifrizuram lett, beres multi, e vitamin, meg doki altal irt kence.
fogalmam sincs melyik hasznal, igazabol nem hasznal, csak merseklodott..
Ezt szedtem, nem tudom Mo-n van-e ilyen, de ha igen akkor érdemes megpróbálni. Nem is drága, 2.80 euró volt ha jól emlékszem egy doboz (30 db-os), de akcióban még olcsóbb.
utolsó voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!