Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hol találok letölhető gyerek...

Hol találok letölhető gyerek dalokat, mondókákat?

Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan oldalt ahol gyerek dalokat, mondókákat lehet letölteni?
2009. dec. 17. 11:47
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

-rákattintasz az album címére - oldal újratölt

-album adatai alatt ott egy letöltés felirat, rákattintasz

-új oldalon felajánl két lehetőséget (rapidshare v. data), én az elsőt javaslom. Ott is kettő lehetőség van, Te válaszd a Free-t.

-új oldal ismét, számlálóval. Ha elérte a visszaszámlálást, megjelenik egy Download gomb, katt rá.

-kis ablak felugrik, Te bejelölöd a Save-t, majd ok.

-ekkor elvileg oda ment, ahova általában a netről szokott (ami a ti gépeteken be van jelölve)

-ezután ki kell csomagolni. Ez Winrar-ral megy (start menüben találod). Megnyitod, megkeresed a lementett file-t, kijelölöd, majd a fenti menüsorban "Extract to"-ra klikk.

-újabb kisablak, jelszót kér. Ezt megtalálod az album adatai és a letöltés felirat alatt, jelen esetben, mindegyik album jelszava, ha jól tudom ugyanaz (Mano). Beírod, majd ok.

-újabb ok - arra, hogy hova mentse (alapesetben ugyanoda, ahova a netről mentette).

Kész is.

Ha mégsem sikerülne, írj privit, én leszedtem onnan az összes gyerekalbumot (legalábbis majdnem mindet), átküldöm, ha gondolod amelyiket szeretnéd.

Ja! ha errort ír a letöltés feliratra kattintás után, az azt jelenti, hogy leszedték már a feltöltést a rapidsharről.

Még egyszer boldog Karácsonyt!

2009. dec. 17. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!