Hol találok letölhető gyerek dalokat, mondókákat?
Figyelt kérdés
Tudnátok nekem olyan oldalt ahol gyerek dalokat, mondókákat lehet letölteni?2009. dec. 17. 11:47
1/11 anonim válasza:
szia
nem tudom,hogy ezeket lelehet-e tölteni,de annó elmentettem a kedvenceim közé.:)
Írd be a google-ba,hogy Anna és Peti-Bartos Erika
2/11 anonim válasza:
Egyszervolt .hu-n is van sok aranyos de nem tudom letölthető -e.
3/11 anonim válasza:
asszem, ha beírsz a keresőbe egy mondóka részletet, akkor több helyet is kiad...
4/11 A kérdező kommentje:
Folyamatosan keresgélek csak az a baj nem találok olyat amit le lehet tölteni,a segítségeteket köszönöm:)
Remélem azért valami jóra rábukkanok:)
2009. dec. 17. 11:56
6/11 anonim válasza:
7/11 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm, minden jót és boldog Ünnepeket kívánok nektek:)
2009. dec. 17. 12:22
8/11 anonim válasza:
bocsi, csak beírok valamit hogy megjelenjen a megválaszoltjaim között, ne kelljen keresgetni:)
10/11 anonim válasza:
OFF!!!
BOCS!!!!
Kedves 12:16-os, aki a linkeket asta. Próbálok a 2.-ról letölteni. Megírnád priviben, ha épp erre jársz, hogy lehet innen letölteni. Nagyon kezdő vagyok! :-(
Még egyszer bocsánat, hogy bepofátlankodtam tanács nélkül!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!