Másnak is ilyen a babája? Hyperaktív? Okozza valami vagy ő ilyen? Korral jár
9 hónapos?
Az én lámnyom is annyi idős és olyan mintha felhúzták volna, egész nap jön-megy (mászik) pakol, virágokat levélteleníti, cd-ket pakol, kiabál ha valami nem tetszik neki.
Pelenkázáskor csak a popsikrémes tubus "nyugtatja" le, ha öltözködni kell, akkor feszeng, hisztizik.
Nyugi, ez teljesen normális.
Mindenkinél máshogy van, lehet, hogy csak néhány hét, de akár hónapokig eltarthat. Sőt, ha ilyen a temperamentuma, sose lesz elücsörgős, nyugis baba. Az én fiam 1,5 éves elevenség, egy percre nem áll meg még most sem. De már érti amit magyarázok neki, így ha rászólok, pl pelenkázáskor akkor addig nyugton marad.
És ha egyéb problémája nincs, az alvása rendben és lekötik a játékok, akkor tuti biztos, hogy nem hiperaktív. A hiperaktív gyerekeket nem lehet lekötni, és mindig alvási problémáik vannak.
Szia!
Először is csak szeretném megkérdezni, hogy adsz-e neki kakaót inni és milyen fürdetőt használsz?
Ezt azért kérdezem, mert sok kakaóra nem írják rá dde mindegyiknek van koffeintartalma is (pl.NESQUIK).
A legtöbb babafürdetőben szteroid van, pl Johnson's.
Ezek olyan apróságok, ami hétköznapinak tűnik, de hiperaktivitást okozhat.
Ha gondolod, írj vagy kérdezz bátran, szivesen válaszolok.
Szép napot!
09:46
10 éves fiam papír szeritnt hiperaktív (szeritem nem az), kicsinek nem volt pörgős, jó alvó volt, még most is az. Sokkal többet aludt 9 hónaposan, mint most a lányom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!