Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mi okozza fogzáskor a magas...

Mi okozza fogzáskor a magas lázat?

Figyelt kérdés

Tudom hogy hivatalosan nem lehet láz fogzáskor de a lányomnak mégis van.Egy napig tarto magas láza van(38.5-39)minden egyes fog kijövetele előtt.

Az orvosunk semmit nem mond.Akinél esetleg ugyanez áll fennt,neki mit mondott az orvos?

2011. aug. 8. 09:09
 1/5 anonim ***** válasza:
Nekem úgy magyarázta, hogy olyan, mintha gyulladás lenne a baba szervezetében, ami ellen a szervezet küzd. Hisz a fog sebet okoz. Nálunk 1 éves kora óta már nem jár lázzal, de előtte mindig, mivel a fájdalomra Nurofent adunk éjszakára és az fájdalom és lázcsillapító is, így nincs gond.
2011. aug. 8. 10:30
 2/5 anonim ***** válasza:
A gyulladás miatt! Én úgy tudom!
2011. aug. 8. 10:59
 3/5 anonim ***** válasza:
Én meg úgy olvastam, hogy ilyenkor legyengül az immunrendszerük, és könnyebben "nyalnak be" bacikat.
2011. aug. 8. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem gyulladás! Mert ha attól lenne, hogy könnyebben nyalnak be bacikat, akkor nem múlna el egy-két nap alatt a láz! Szerintem, de az nem azt jelenti, hogy nekem van igazam!
2011. aug. 9. 22:06
 5/5 A kérdező kommentje:
A láz elmult,1,5napig tartott.felső és also szemfog kint van,ezzel szenvedett.
2011. aug. 10. 06:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!