Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mennyi időt vagytok szabadban...

Mennyi időt vagytok szabadban 1 év körüli gyermeketekkel?

Figyelt kérdés
Konkrétan arra keresném a válaszokat, hogy a jó idő beálltával mennyi időt csavarogtok vele? Ebbe a bolti bevásárlástól,friss levegőn altatástól a játszóterezésig mindenre kíváncsi lennék. Napirend is érdekelne ez ügyben.
2014. márc. 25. 16:34
 1/6 anonim ***** válasza:
1 évesen (tavaly nyáron) kb. délelőtt fél 10-től fél 12-ig sétáltunk, természetesen babakocsival még. Reggel fél 8-kor kelt, a délelőttöt írtam, délben ebédelt és aludt fél 4-4-ig. Délután volt, hogy elsétáltunk a férjem elé, de nem mindig. Ez kb. háromnegyed óra volt összesen. Este 7-kor fürdött, fél 8-kor már aludt. Az éjszakákat átaludta.
2014. márc. 25. 16:39
 2/6 anonim ***** válasza:
Változó. Nincs szigorú napirend. Jobb időben a múltkor például szinte egész nap a szabadban voltunk. Délelőtt sétálgattunk (járkált, aztán felvettem körforgásban), minden fűszálat megnézett stb...) Ebéd után babakocsiban a szabadban aludt. Ha nincs olyan jó idő (pl. ma) akkor is kivittem délelőtt kb. 1 órát, délután babakocsiban aludt (séta közben), később biciklivel is vittem egy kört. Nem városban élünk. Játszótérre még ritkán járunk, de ha jobb idő lesz, akkor oda is megyünk. Eddig alig volt rajta cipő, pár napja szokja csak (de azt is élvezi), most lesz 1 éves.
2014. márc. 25. 17:24
 3/6 anonim ***** válasza:

Napi 1-2-3 órát vagyunk lent, változó, attól függ, épp mi a program aznapra.

De pl. tesóm a fiát (11 hónapos) van, hogy napokig nem viszi ki a levegőre, mert egyedül nincs kedve sétálgatni. A gyerek meg folyton beteg...

2014. márc. 25. 17:48
 4/6 anonim ***** válasza:

14 hós

Reggel 7 fél 8 fele kel majd visszük a nagytesót oviba utánna bolt,bevásárlás ez kb fél óra-1 óra.

Délben alszik bent a szobájába 2,5-3 órát!

3-kor indulunk a nagytesóért és utánna ameddig csak tehetjük kint vagyunk!

Ma pl most jöttünk be 20 perce tehát 3 órától fél 6-ig voltunk kint!

2014. márc. 25. 18:09
 5/6 A kérdező kommentje:

Köszönöm, én is a "minél többet a levegőn, ha jó idő van" típusba tartozom. :)

Csak kíváncsi voltam, milyen az aránya a levegőzés/séta és az otthon töltött játék arányának. De úgy látom a kinti nézelődést is ugyanúgy szeretik a babák, mint a benti megszokott játékokkal való ügyködést.

Megjegyzem, már rám is rámférne több kimozdulás. :)

2014. márc. 26. 06:45
 6/6 anonim ***** válasza:
12 hónapos,1 órát minimum kint vagyunk,de múlt héten amikor nagyon jó idő volt akkor délelőtt és délután is kint voltunk a friss levegőn (2-3 óra).Ő még alszik délelőtt és délután is,a délutáni alvás már nehézkesebb így legtöbbször babakocsiban alszik amíg sétálunk.Amikor átáll az 1 alvásra (ebéd után) akkor úgy tervezem,hogy délelőtt kb 10-től fél 12-ig kint leszünk az udvaron,ebéd,alvás,majd délután is kimegyünk,vagy sétálni a parkba,vagy a játszótérre.Szeret kint bogarászni,nézegetni a kavicsokat,fűszálakat,bogarakat.
2014. márc. 26. 10:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!