Mentek az idén nyaralni a gyermeketekkel? Hova mentek?
Mi lementünk a Dedihez vidékre 1 hétre, 4 napot voltunk strandon, 3 napot pedig egyik másik barátnál grilleztünk.
Így a Dédiéknis boldogok voltak hogy látták az unokát, sütöttek főztek ránk, mi meg csak nyaraltunk.
Ezen kívül hétvégente strandra járunk.
Mi nem megyünk idén. Nem az anyagiak miatt, hanem a családi hozzáállás miatt. Itthon is agygörcsöt tudok kapni, ezt idegenben inkább idén kihagynám. Most a saját önző kényelmem miatt, a tavalyi katasztrófa után mondom azt nem megyek a kicsikkel sehová.
Amíg a férjem a Balaton közepén haverozott én kint a parton szenvedtem a két kicsimmel, mert a pici a vízbe vágyott, a nagy meg az istennek se jött a víz közelébe, a kicsivel a karomon rohangáltam fel-alá a nagy után a parton, pedig a pici aludt volna nyugiban, persze erre az időre se jött ki az apjuk a vízből, egyedül meg senki nem hagyna egy 4hónapost a parton aludni, míg a másikkal kacsát nézeget... brűűű ez nem nyaralás senkinek se, se a babáknak se a szülőnek, 4nap után kb mint egy háborút megjárt jöttem haza, 2hét alatt pihentem ki a nyaralást...
Helyben csinálok izgalmas programokat a kicsiknek, jól érzik magukat. Ennél több most még nem is kell nekik.
Nagyszülőkkel megyünk egy wellness szállodába férjemmel és a 1,5 évesünkkel. Nem mi fizetjük, mert nemrég rúgták ki a férjem, most kapott munkát szerencsére megint a napokban, de már belefizetni nem engednek a szülők így majd az ebédjüket mi szeretnénk állni, mert az nincs az árban.
Sajnos így jött ki a lépés :S Kellemetlen, nem is tudom, hogy fogom e egyáltalán így élvezni. Kedves tőlük tényleg, de szívem szerint nem mennék vagy kifizetném még az ő részüket is.
Ha minden jól megy akkor pedig szeptemberben lemegyünk pár napra a barátnőmék nyaralójába a Balcsira.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!