9-10 hónapos babával melyik tengerparta mennél nyaralni repülővel?
én személy szerint nem vinnék ilyen kicsi babát nyaralni, mert egyrészt úgysem fog emlékezni rá később, másrészt nem igazán tudtok gondtalanul pihenni, mert folyton etetni, pelenkázni, altatni kell. megborul a megszokott napirendje, kicsit talán nyűgös is lesz emiatt.
nem lebeszéllek, csak vedd ezt is számításba.
ne hidd, h irigyellek, tudom milyen jó a tengerben fürdeni, de én még azelőtt jól kinyaralgatom magam, mielőtt lesz gyerekem. utána 1-2 évig sztem max a Balcsira megyünk, mert onnan könnyű hazajönni ha valami baj van.
Második válaszoló, nyilván nem értetted meg a kérdést. Az ilyen "megszűntem embernek lenni mert gyerekem van" válaszokra nem kíváncsi. Annyira felháborító, hogy azért mert valaki rugalmasan éli az életét a kisbabájával és nem öregedett 60 évet azzal, hogy szült máris így degradálva van...Annyira bicskanyitogató ez a szöveg "hogy én már kinyaralgattam magam", mintha a kérdező egyedül akart volna menni és a babát a szomszédra akarta volna bízni...
Na elnézést, de ez most kibukott belőlem.
Kérdező, én Horvátországba, vagy Olaszországba mennék ekkora babával, másik kontinensre nem. :)
1. és 3. válaszolónak köszönöm!
2. és 4. válaszolókat sajnálom...
marha jó. adtam egy normális választ, nem küldtem el senkit semmilyen éghajlatra, erre én vagyok a köcsög.
köszönöm.
lehet, hogy én nem viszem nyaralgatni a gyerekemet 1 évesen, de remélem ilyen sem leszek mint ti...
Mi amikor először voltunk 8 hónapos volt a babám. Akkor júniusban voltunk Hawaii-n(Honolulu) 3 hétre. Következő nyralás télen volt akkor volt,amikor 1 éves és 2 hónapos volt. Tunéziában(Hammamet) voltunk 1 hétre. Tavasszal voltunk még Miamiban 2 hétre,bár gyerek nélkül. Aztán tavaly nyáron voltunk Madagaszkáron(Antananarivo) 2 hetet és 5 napot. Ekkor 1 éves és 10 hónapos volt a pindurka. Novemberben,mikor 2 éves volt Olasz országban(Szicília) voltunk,bár fürdeni azt nem igazán tudtunk csak a szálloda belső wellnes részében és ide kocsival mentünk,mert már 8 hónapos terhes voltam a 2. kislányunkkal. A nagyobbik kislányunk most 2 éves és 8 hónapos a kissebbik pedig 7 hónapos. Jövő héten indulunk Egyptomba(Hurghada) 2 hétre.
Jó nyaralást nektek. :D
Nekünk pont júl.4.-én lett 8 hónapos a kisfiunk. Veled idén megyünk először Egyiptomba. Előtte azonban többször voltunk,rokonokkal,barátokkal nyaralni akiknek 9-10 hónap körüli babáik voltak. Ahol a legjobban érezte magát a baba az szerintem egyérelműen Görög ország volt. Ezen kívül voltunk még,Jordániában,Maldív-szigeteken és Máltán ekkora gyerekekkel.
Érezzétek jól magatokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!