9-10 hónapos babával melyik tengerparta mennél nyaralni repülővel?
ja mennék ezerrel, 25 vagyok csak :D meg mondom hogy megtehetjük, én még ki sem éltem magam, de nem merem, talán az én gyávaságom, félek hogy nem ismerem a nyelvet, mi van ha baj van, pelenkát-tápszert, babaykaját csomagoln...pedig nap mint nap álmodozom, hogy milyen jó lenne :D talán túl kényelmes vagyok...őszintén megmondom, amig az uram nincs itthon délelőtt le sem viszem őket medencézni mert nekem kényelmesebb hogy itthon bent a klímában elvannak együtt, nyugiban játszanak én meg haladog a dolgaimmal, lent meg azt sem tudnám egyedül hova kajpak, melyik bukik a víz alá, stb :)
de ez nem azért van mert beleöregedtem a szülésbe vagy ilyesmi, cska lusta és kényelmes vagyok :D idén inkább konyhát ujítunk fel a nyaralós pénzből :)
előző voltam
9-es vagyok :)
De most ez mér volt fontos,hogy csak 25 éves vagy ? Én még csak 24 vagyok. És ? :-)
Ja én meg csak 30 vagyok:)
Eleget nyaraltunk kettesben is, de a világot szeretném a gyermekeimnek is megmutatni, lehet macerásabb, mint előtte volt, de nekem ennyi bőven belefér. Sőt...:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!