Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ekkora lábat? Tudom változtatn...

Ekkora lábat? Tudom változtatni nem lehet rajta, de nem durva egy kicsit 1 évesen 21-es lábon járni.

Figyelt kérdés
2009. dec. 17. 08:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Fiamnak az első kiscipője 21-es volt, 10 hónapos korában vettük, egy évesen is azt hordta.
2009. dec. 17. 09:47
 12/17 anonim ***** válasza:

előző

Ő egyébként 10 éves lesz januárban, a téli bakancsa 39-es!

2009. dec. 17. 09:48
 13/17 anonim ***** válasza:
És az milyen, hogy 1,5 hónapja (1éves kora körül) vettünk a fiamnak egy 21-es cipőt, de mostanában már alig bírom ráadni. Most mértem a lábát, már 1,6 cm-t nőtt ezalatt a másfél hónap alatt. Így most karácsony előtt vihetem még el cipőt venni. :-D
2009. dec. 17. 10:14
 14/17 A kérdező kommentje:

Úgy tűnik a mai gyerkőcöknek tényleg nagyobb a lábuk. Lemértem 13 cm a lába, és egyáltalán nem mondanám magasnak a lábfejét:) Inkább csak hosszú. Lehet ez a kis cipő is kicsi már, de hát nem szól:) Most azt is lemértem 14,5 cm a külső hossza, talán cserére szorul...

Köszi a válaszokat!

2009. dec. 17. 10:30
 15/17 anonim ***** válasza:

10 hós a fiam, és 23-as cipő kell neki. Mikor megszületett a keze és a lába láthatóan jóval nagyobb volt a kis testéhez képest. Kis manó volt:) az újszülött zoknikat, szépen elraktam, egy se volt rá jó.

47 centivel született, most már 78 centi. Valószínűleg magas lesz, pedig nincs a családban magas emberke, távolabbi rokonságba van csak.

2009. dec. 17. 10:32
 16/17 anonim ***** válasza:

Én kérdeztem, hohy hány cm a talpa a babának. Az én kisfiam most 5 hónapos, és neki 10,8 cm :)

Felgyorsult minden, pl. a lányok hamarabb menstruálnak, magasabbra nőnek a gyerekek, gyorsabb a pszichikai fejlődésük, stb.. Ezt nevezik akcelerációnak, amelyet az ingerekben egyre gazdagabb környezet eredményez -részben.

Egyik megközelítése:

[link]

Bocs az offért :)

2009. dec. 17. 10:46
 17/17 anonim ***** válasza:
Az én fiam 6 hónapos lesz, és 11,5 cm a lába...Pedig nekünk nincs extrém nagy lábunk (39 és 43).
2009. dec. 17. 11:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!