Ekkora lábat? Tudom változtatni nem lehet rajta, de nem durva egy kicsit 1 évesen 21-es lábon járni.
előző
Ő egyébként 10 éves lesz januárban, a téli bakancsa 39-es!
Úgy tűnik a mai gyerkőcöknek tényleg nagyobb a lábuk. Lemértem 13 cm a lába, és egyáltalán nem mondanám magasnak a lábfejét:) Inkább csak hosszú. Lehet ez a kis cipő is kicsi már, de hát nem szól:) Most azt is lemértem 14,5 cm a külső hossza, talán cserére szorul...
Köszi a válaszokat!
10 hós a fiam, és 23-as cipő kell neki. Mikor megszületett a keze és a lába láthatóan jóval nagyobb volt a kis testéhez képest. Kis manó volt:) az újszülött zoknikat, szépen elraktam, egy se volt rá jó.
47 centivel született, most már 78 centi. Valószínűleg magas lesz, pedig nincs a családban magas emberke, távolabbi rokonságba van csak.
Én kérdeztem, hohy hány cm a talpa a babának. Az én kisfiam most 5 hónapos, és neki 10,8 cm :)
Felgyorsult minden, pl. a lányok hamarabb menstruálnak, magasabbra nőnek a gyerekek, gyorsabb a pszichikai fejlődésük, stb.. Ezt nevezik akcelerációnak, amelyet az ingerekben egyre gazdagabb környezet eredményez -részben.
Egyik megközelítése:
Bocs az offért :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!