Lehet adni 11 hónapos babának tejitalt? Anyatejes, de úgy érzem kevés a tejem már. Szilárd táplálkozás sem megy túl jól. Tápszerezni nem akarom, korábban próbáltam, de nem itta meg.
Ha babáknak való tejitalra gondolsz (pl. Hipp vagy Milupa) akkor jó, ha tudod, hogy az ugyanúgy tápszer, mint a dobozos, por alakú társai, csak kényelmesebb kiszerelésben.
11 hónapos babának a 8+, 9+ tápszert lehet adni akár dobozos változatban, akár folyékonyként, illetve ha egy hónapot vársz, akkor már az 1 év+-t is.
Vannak kis kiszerelésű (kb. 2 dl-es) verziók is pl. a HIPP márkából és a milupából biztosan, érdemes esetleg 1-1 kicsit venni belőle kezdetnek, hogy elfogadja-e.
Láttam már 9+ hós babatejitalból ízesített változatot is (kakaós, vaníliás), ezzel is esetleg lehet kísérletezni.
A tápszerek között is ilyen életkorban már van pl. banános (HUMANA- na ebből a márkából is van folyékony tejital-tápszer és szerintem nagyon jó).
Nálunk a banános humana, a hipp és a vaníliás milupa jött be anno, de nagyon más tud lenni a kisbabák ízlése.
A védőnőd, házi gyermekorvosod nem tudnád megkérdezni? Biztosan szívesen adnak tanácsot, esetleg még termékmintát is.
Ha a gyártók honlapjára felmész, ott is lehet kérni cím megadásával 1-1 termékmintát.
Az en lanyom 10 honaposan kezdte el kapni, egyszer fogta magat es nem kellett tobbe a tapszer, 2 honapos koratol kapta. Nem tudom miert leallt vele. Kikopte. Akkor ugy dontottem nem kap meg rendes tejet, igy a tejitalra valtottunk at. Milupa vanilias tejitalt veszem neki 1200 g-os es az ara is kedvezo. A lanyom imadja. Azt azota is megissza nagy szeretettel. 14 honapos lassan. A vedono, egyerekorvos is azt mondta nagyon jol tettem h adom neki. 12 hostol adhato egyebkent. Junior gyerekital.
Siman adhatod mar 11 honaposnak. Sokan mar a ndes tejet is adjak mar ilyenkor. Ez semmi kulonosebb bevezetest nem igenyel megcsinalod ahogy irva van rajta es odaadod neki. :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!