Milyen tünetei vannak annak ha egy baba tejallergiás?
Figyelt kérdés
2008. júl. 23. 21:53
1/8 anonim válasza:
Szia, az ismerősöm kisfia súlyos tejallergiás, úgy vették észre, hogy véres lett a széklete amikor az anyukája tejterméket evett és utána megszopiztatta,
azóta kerülnie kell minden tejet, tejszármazékot tartalmazó ételt, italt. Még attól is előjött neki, hogy az anyuka, hangsújozom az anyuka, pulykamellsonkát evett, és mint kiderült abba is van tejpor.
Egyébként ez nem allergia, csak annak mondják, nem tudja megemészteni a tejcukrot azthiszem(vagy a tejfehérjét). Illetve ekcémás lehet tőle a bőre.
2008. júl. 24. 08:13
2/8 anonim válasza:
En is tejerzekeny vagyok bar nem kiskoromtol, de a kisbabknal is van eltero tunete.En pl. kihanyom azonnal barmilyen tejtermekest..szerintem eszre lehet venni hogy egy baba mindig hany..ekkor orvoshoz kell fordulni.
2008. júl. 24. 08:18
3/8 anonim válasza:
Én azt olvastam,hogy a tejkiütés is lehet náluk tejallergiától. Nekem is nagyon kiütéses volt a kicsi fiam, és nem akart múlni róla egyáltalán. Megpróbáltam, 3 hétig,hogy nem ittam tejet, helyette kalcium pezsgőtablettát ittam. És pár nap alatt letisztult az arcocskája. Most újból iszom tejet, de nem jött ki rajta.
2008. júl. 24. 08:19
4/8 anonim válasza:
Az előző vagyok! Jaj, és amelyik baba sűrűn bukik akkor is lehet tejallergia. Bukós babáknál is ki kell próbálni a tej elhagyását a szoptatós anyukáknál.
2008. júl. 24. 08:23
5/8 anonim válasza:
A tejallergiás baba az anyatere is allergiás!Az öcsém is az volt,de már nem nagyon emlékszem,hogy hogy vették észre.
2008. júl. 24. 16:38
6/8 anonim válasza:
Sziasztok!
A tejallergiás baba általában nem allergiás az anyatejre! Abba ne hagyd a szoptatást!!! Csak az anya sem fogyaszthat tejterméket. Nekem két tejallergiás lányom van, mind a kettőt szoptattam. Szívesen válaszolok, ha kérdésed van: gerdazoi@gmail.com,
D
2010. jan. 3. 19:58
7/8 anonim válasza:
Most látom, hogy már jó régi a kérdés, valószínűleg nem aktuális. De hátha valaki más is erre vetődik... :)
D
2010. jan. 3. 19:59
8/8 anonim válasza:
szia, én erre vetődtem, igaz kicsit később :) nekem gyanúm, ogy lányom tejallergiás, ha tejet iszik (boltit) tenyere viszket és ég, majd hámlik. szerinted attól? Mindig úgy kapta a tejet, hogy reggel bolti tej este milupa junior 1+, egy éves kora után, mert addig anyatejes volt. S ez most jött ki 22 hónaposan, mikoris több napig bolti tejet ivott. Ti miből jöttetek rá?
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!