Meg vagytok voltatok elégedve a fisher price pihenőszékkel? Bevált? Szeretnénkvenni csak nem tudom hogy tényleg jó-e? Hol lehet ilyen hintát használtan jó áronvenni?
szia!
Nekünk van. A fiam(17hós) is még sokszor belemászik és hintáztatja magát,ha éppen a hugi(6hós) nincs benne. Lányom szépen elalszik benne,van h ringatva,nappal. Nappal egyszerűen nem tudom a kiságyába tenni,üvöltés van. A pihenőszékéből megfigyeli mit csinál a bátyó.
Kisfiam 6 hónapos, kb 2-2,5 hónapja vettem neki a pihenőszéket. Először nem szerette, de mára már harcot vívunk. Legtöbbször már inkább kivenném belőle, mert nem onnan fog mászni, járni kezdeni. :) Szóval nagyon szereti. Nekem is tetszik. Ha van egy 5 perces dolgom, gyorsan beledobom, el van benne a játékaival. Ő a lelógó játékokat nem szereti rajta, mert zavarja a kilátásban, a rezgéstől meg folyton csuklani kezd. :) De nagyon nagyon szereti.
Be is tudod kötni a babát, hogy ne essen ki, és ki is lehet támasztani, úgy nem tudja ringatni magát, etetésnél praktikus, mikor még korai neki az etetőszék. Én is ebben etetem. Huzata levehető, mosható.
Én a teszveszen vettem használtan 6000-ért ezt a fajtát:
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!