Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mikre tanítjátok 10-11 hónapos...

Mikre tanítjátok 10-11 hónapos babátokat? Miket csinál? Miket játszotok vele?

Figyelt kérdés
Úgy értem hogy ilyen "pá-pá" mutatás meg hasonlók. :D
2009. dec. 16. 10:20
 1/4 anonim ***** válasza:

Enyém 9 hónapos múlt, eddig a pá-pá, tapsi tapsi-t próbálgattam neki, ha van kedve csinálja.

Meg a hogy csinál a kutyust szoktam tőle kérdezni, mert ha hallja kutyánkat ugatni, akkor ő is csinálja, hogy hu-hu.

De amúgy egész nap mászik, pakol (a cd-k kirámolás, virágok levéltetenítése)

Rróbálnám megtanítani, hogy ezeket nem szabd csinálni, de eddig nem sokra jutotttam.

Ilyenkor mondani szoktam neki, hogy te-te, de csak egy jót vigyorog és gyorsan elmászik onnan.

2009. dec. 16. 10:28
 2/4 anonim ***** válasza:

Lányom jövőhéten lesz 10hónapos, le se sz@r ha valamit tanítani vagy játszani akarok vele....elmászik, hátat fordít, és örül neki hogy otthagy. Mindíg incselkedik velem édesem. Pá-pá-t már integet 7hónapos kora óta, ha valami kell neki akkor odajön és nyújtja a tárgy felé a kezét és közben azt mondja hogy ké-ké vagy hö-hö. Ha nem jót adok azt mondja ne-ne és megint kezdi előröl amíg el nem találom mit is szeretne. Szétszedi az egész lakást 5perc alatt, mindent megnéz, megforgat és eldob, majd megy a következőhöz.... Nem győzök utána pakolni, de nem bánom mert nagyon imádni való ahogy felfedez.

Miket csinál? Ül,áll,lépeget a bútorok mellett és néha egyedül is, segít ki és bepakolni a mosógépet... porszívózik és felmos, aztán segít beszedni a ruhákat a szárogatóról, bemászik az ágy alá és örül hogy mennék utána...de nem férek be, kipakolja a fiókjaiból a ruháit és visít ha csúszik a nadrágokon,bodykon, a folyosón ezerrel kompozik, úgy hogy megindul és nekimegy a bejárati ajtónak, ezt élvezi a legjobban. Nincs kedvenc játéka, tanítani sokszor próbálom, de nem igazán jön össze, most minden más fontosabb. Mondja hogy apa,anna,mama,papa,pápá,tete(tessék),tata(kaka),tété(kérem),dédé(dédi), szasza(cica), ha kérdezem hogy hol a cica,kutya,hápi,oroszlán,tigris,kenguru,kukurikú stb.. megmutatja. Ha arra kérem cirógasson,szeressen, akkor a hajamat simogatja vigyorogva 2szer-3szor, majd megtépi.

Azt hiszem ennyi a kis rosszcsontom tudománya :)

2009. dec. 16. 10:34
 3/4 anonim ***** válasza:
11hónapos.integet,vetkőzik,megmossa a kezét,a formabedobóba már próbálgatja a formákat berakni.rengeteget olvas a könyvből,úgy értem,hogy fogja a könyvet és halandzsázik,tapsol,labdázik,egy kismotoron már löködi magát,de csak pár lépést tesz.megismeri a kutyát,macskát,utánozza a hangjukat.a babát,a rákot,oda ad ha kérek.igazából olyanok ezek a gyerekek mint a szivacs,amit mondasz vagy teszel azt utánozni próbálja,én mindig mondom,mikor mit csinálok,és hangsúlyozom a ki,be,fel le,kérem,köszönöm,ide oda szavakat,hogy tanulja meg.bepakol,kipakol,és sok szavat mond már.menni egyedül még nem megy,de nem is baj,másszon amig akar.
2009. dec. 16. 10:40
 4/4 anonim ***** válasza:

A kisfiam ma 11 hónapos. Már 3 hónapja tud tapsolni, de az annyira tetszett neki, hogy bármire próbáltam tanítani 10 hónapos koráig tapsi tapsi volt a válasz. Az utóbbi hónapban viszont rohamos fejlődésnek indult. Megtanult pápázni, mutatja, hogy hova szeretne menni, rámutat a könyvben az állatokra. Próbálja a labdát is gurítani és ha sikerül megtapsolja magát, mert ugye mi is mindig megtapsoltuk.

Ja és amit legelőször megtanult az az ajtón kopogás volt.

2009. dec. 16. 10:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!