Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ti szoktatok útközben babátokh...

Ti szoktatok útközben babátokhoz beszélni?

Figyelt kérdés
elég sok fapofa anyukát látok aki csak tolja a gyereket az úton függetlenül attól hogy mennyi idős... és egy kukkot se szol hozzá. én szoktam 1évesemhez beszélni még ha a saját nyelvén is de mondja. ilyenkor némely ember úgy megnéz. nem érdekel különösen
2014. márc. 20. 10:29
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Folyamatosan beszélek hozzá :) Nálam már kicsit extrém a helyzet, egyszer azt vettem észre hogy a boltban (éppen egyedül mentem, baba nélkül) mindent mozdulatomat kommentáltam, annyira megszoktam hogy beszélek :) Jót röhögtem magamon, és gondolom azok is akik hallották a beszélgetésemet ("vajon megvegyük ezt a szép almát?" és ilyenek :) ) Nekem jól esik beszélni, nem mellesleg a kisfiam másfél évesen gyönyörűen beszélt, és mivel tök egyedül vagyok vele itthon kora reggeltől késő estig, valószínű hogy az én szövegelésemnek köszönhető. Azokat sem ítélem el akik nem beszélnek a gyerekhez, sajnálhatják mert állati szórakoztató :)
2014. márc. 20. 11:43
 12/15 anonim ***** válasza:
mindig nyomom neki a rizsát :) mutogatok,kérdezem,pedig nem tud válaszolni...
2014. márc. 20. 11:59
 13/15 anonim ***** válasza:
71%

Már előttem is írta ezt valaki, de én is úgy gondolom, egyáltalán nem biztos, hogy aki "fa pofával" tologatja a babát az egyáltalán nem szól hozzá. Én se beszélek folyamatosan hozzá, ahogy a páromhoz se beszélek folyamatosan ha sétálunk. Ha látunk valami érdekeset (kiskutya, madárka, másik kisgyerek, akármi), akkor mondom a 8 hónaposomnak (bár még nyilván nem érti).

Ma pl. meg is álltam egy padnál "beszélgetni" vele csak úgy... DE korántsem beszélek hozzá folyamatosan, szóval rengeteg szembejövő láthatja azt, hogy én csak "fa pofával" tologatok.

2014. márc. 20. 14:56
 14/15 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam legtöbbször alszik babakocsiban, így én zenét hallgatok és fapofával tolom. Ha ébren van, és látom rajta, hogy unatkozik, akkor beszélek hozzá, de ha elnézelődik, ütögeti a játékait, akkor nem.
2014. márc. 20. 14:59
 15/15 anonim ***** válasza:
Szia! A 15 hónaposom ha babakocsiban van teljesen jól elnézelődik. Szoktam beszélni hozzá de annyira leköti a környezet, hogy nem reagál rá. Szóval nem dumálok neki folyamatosan ha nem is érdekli mert el van foglalva mással. Ha valamire mutogat vagy a saját kis nyelvén mondd valamit akkor " megbeszélem" vele illetve ha már nyüglődik vagy unatkozik akkor szórakoztatom. Ha éppen nem beszélek hozzá akkor nem vigyorgok mint a tejbetök szóval " fapofával " tolom a kocsit. :-)
2014. márc. 21. 07:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!