Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 8 hetes babám éjjel alszik kb...

8 hetes babám éjjel alszik kb 2*3,5-4 órát és napközben csak 1-2x olyan 15 percet. Nem alszik keveset? Ez így ok, nem kevés az alvása?

Figyelt kérdés
Amióta megszületett csinálja azt, hogy nem alszik napközben. Próbálkoztam napközbeni altatással is, de akkor se alszik csak kb 20-30percet. Ez így ok, nem kevés az alvása?
2008. júl. 23. 15:46
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Minden baba egyedi. Biztosan jó így neki, ellenkező esetben nyűgös lenne, ha akarna aludni, de valami miatt nem tudna. Az én lányom 9 hetes és kb. 1 hete napközben nem sokat alszik, éjjel viszont már egyre jobban fél 10-től kb. 4-fél 5-ig is elalszik. Ma kicsit másképp van, délelőtt aludt, de gondolom az idő miatt, hiszen mi is majdnem elalszunk. :)
2008. júl. 23. 16:00
 2/4 anonim ***** válasza:
Az én lányomnak is több olyan napja van, mikor szó szerint nem alszik semmit napközben, vagy csak 10-15 percet. De az éjjelt mióta hazahoztam átalussza szinte, lerakom 20-22 között, ahogy elalszik, és reggel 4-6 között kel először, és utána 8-9 között, és néha még elalszik 11-ig is. De nappal alig-alig...
2008. júl. 23. 16:16
 3/4 anonim ***** válasza:
Az en 6hetes babam szinten.Remelem en is hogy ez nem gond,mert az alvas igeny ugye.Bizzunk abban hogy nekik eleg ennyi.Ma szinte egesz nap a kezemben is akart lenni,szeretem persze,de ez kicsit gaz mert ugye hazimunka is van.;-( Na de ez mar nem ehhez a kerdeshez tartozik.Csak hat ha valaki megerti akkor azok ti vagytok.Kesz voltam ma.Jo babazast mindenkinek.
2008. júl. 23. 16:46
 4/4 anonim válasza:
Az én babán 16 napos és 12-14 órát alszik. és ha fenn van akkor sír. kézben még csak csak elvan, de egész nap nem foghatom. mit tehetnék?
2008. okt. 30. 10:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!