Nem baj, hogy 6 hós babám napközben csak nagyon keveset alszik?
Figyelt kérdés
Éjjel kb. 10 órát, de mostanában nappal csak olyan 2-t, azt is több részletben. Aggódom, nehogy vmi baja legyen ebből, hiszen így 1 nap csak 12-13 órát alszik.2011. márc. 20. 23:25
1/2 anonim válasza:
Nem hinném hogy baja lesz. Az én lányom ennyi idősen,volt hogy ennyit sem aludt. Nappal sokszor volt hogy egyáltalán nem akart aludni,éjjel is sokat fent volt. Az orvos és a védőnő szerint ennyi az alvásigénye. Mai napig nem alszik sokat(sajnos).
Szerencsére makk egészséges,1éves kislány.
2/2 anonim válasza:
Szia!Az én lányom is 6 hónapos, és ő már régóta keveseket alszik nappal.Sokszor elalszik, de csak fél órákra.Kb. 5-6-szor elalszik egy nap, de fél órára csak.Tegnap aludt másfél órát, mert az esős idő nagyon elnyomja.De ez ritka!Viszont az éjszakákat átalussza, így átlagban jól alszik szerintem.Ne izgulj, egyre jobban csökken az alvásigényük.Nagyobbak már, minden érdekli őket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!