Mit tud 19 hónapos babátok? Illetve miket eszik? Mennyi a súlya? Mikor tanult meg egyedül járni?
Fiam 19 hónaposan, más mindent evett, bölcsibe járt. 92-93cm körül volt és 11-12 kg.
Még nem volt egészen 11 hónapos mikor már egyedül járt.
Egy hét múlva lesz 20 hónapos. Kislány. Nekem is még baba. :) Tudom, tudom, már 7 hónapja bűn, hogy így nevezem. :)
Mindent eszik, zöldséget, gyümölcsöt, mindent, amit mi is. Kb. 3-4 hete eszik egyedül, ami egyre jobban megy, bár a leves után órákig takarítok. :D Pohárból egyedül iszik, kb egy hete. Már el sem fogadja az itatót, pedig néha jó lenne, pl. játszón. Csak a darabosat eszi már 8 hónapos kora óta, kicsit cicifüggő volt, nagyon megszenvedtük a hozzátáplálást, el sem fogadta a pépeset, voltak idegeskedős evéseink, hogy mikor nyel félre...
14 hónapos elmúlt, mire elindult. Kis vékonyka, most 9000 gramm.
Mondatokban beszél, nagyon korán kezdett érthetően beszélni. Elég sok mondókát, verset tud. Be nem áll a szája. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!