Fotucsok kérdése:
Mit gondoltok, ha anyatejcsis babámnak éjszakára adok tápszert?
Figyelt kérdés
Eddig nem tettem, mert nem szíves adom a tápszert, de már többen mondták, hogy attól jobban alszik. Most sajnos fél óra alvás után este felébred, és fél 10-10-ig vissza sem alszik. éjszaka is megébred 2-szer 3-szor.2009. dec. 15. 21:53
1/9 anonim válasza:
Mennyi idős a babád? Én is tápit adtam neki estére de 3óránként ugyanugy kellett neki adni!kb 4-5honapos korától nem evett már éjjel!
2/9 anonim válasza:
jah,szerintem az időjárás miatt nyügi ha nyügi:)
3/9 anonim válasza:
Leírom a saját tapasztalatom!A lányom sokáig cicizett!2 évesen még éjjel kelt a ciciért!Hiába vacsizott előtte !Mikor még pici volt, és is próbálkoztam ilyesmivel!Jó éjszakát pép, stb!De nem azért kel mert éhes, hanem mert a megszokás felébreszti!Vagy csak épp szomjas, de akkor is kelni fog!Amint a lányomtól elvettem a cicit, 2 nap múlva átaludta az éjjszakát.Nem volt miért felkelni!El sem hittem hogy 2 év után végre aludhatok!Úgyhogy próbáld ki nyugodtan, de szerintem ugyan úgy kelni fog!
4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi 7 hónaposak vagyunk. 2-4 hónapig átaludtuk az éjszakát és azóta nem. Ha nem adok neki cicit, nagyon sír és nem hagyja abba. Ezzel mit tegyek?
2009. dec. 15. 22:19
6/9 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de nem biztos,hogy attól jobban fog aludni.Az én fiamnál nem jött be,hogy tápszert adok neki este,sajnos ugyanúgy felébredt többször is.De próbáld ki,baja nem lesz tőle.
7/9 anonim válasza:
Szia!Az én babám 10hetes.sajnos a tejem elapadt bármit tettem.Előszőr én is csak kiegészitésként adtam a tápszert.Babom végig aludta az éjszakát.Mig szopizott 3szor 4szer is felkelt.
8/9 A kérdező kommentje:
Hát a fogára fogunk mindent már két hónapos kora óta, de jele nincs azóta sem.
Köszönöm a válaszokat, lehet megpróbálom. Majd meglátjuk. 10 hetesen még ő is átaludta az éjszakát, pedig csak anyatejes volt. A négy hónap megváltja őket, mástól is hallottam.
2009. dec. 16. 09:36
9/9 anonim válasza:
Szia, hidd el nem azert kel, mert ehes, mi is ennyi idosek vagyunk es 4 hos kora ota rengetegszer felkel ejjel, olyan is volt, hogy 9x, vagy a foga zavarja, vagy pedig a szeparacios szorongas miatt kel.Nekem soha nem jutott eszembe, hogy tapot adjak, de ha gondolod adhatsz, de ugysem fog jobban aludni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!