Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit gondoltok, ha anyatejcsis...

Fotucsok kérdése:

Mit gondoltok, ha anyatejcsis babámnak éjszakára adok tápszert?

Figyelt kérdés
Eddig nem tettem, mert nem szíves adom a tápszert, de már többen mondták, hogy attól jobban alszik. Most sajnos fél óra alvás után este felébred, és fél 10-10-ig vissza sem alszik. éjszaka is megébred 2-szer 3-szor.
2009. dec. 15. 21:53
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Mennyi idős a babád? Én is tápit adtam neki estére de 3óránként ugyanugy kellett neki adni!kb 4-5honapos korától nem evett már éjjel!
2009. dec. 15. 22:00
 2/9 anonim ***** válasza:
100%
jah,szerintem az időjárás miatt nyügi ha nyügi:)
2009. dec. 15. 22:01
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
Leírom a saját tapasztalatom!A lányom sokáig cicizett!2 évesen még éjjel kelt a ciciért!Hiába vacsizott előtte !Mikor még pici volt, és is próbálkoztam ilyesmivel!Jó éjszakát pép, stb!De nem azért kel mert éhes, hanem mert a megszokás felébreszti!Vagy csak épp szomjas, de akkor is kelni fog!Amint a lányomtól elvettem a cicit, 2 nap múlva átaludta az éjjszakát.Nem volt miért felkelni!El sem hittem hogy 2 év után végre aludhatok!Úgyhogy próbáld ki nyugodtan, de szerintem ugyan úgy kelni fog!
2009. dec. 15. 22:11
 4/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat. Mi 7 hónaposak vagyunk. 2-4 hónapig átaludtuk az éjszakát és azóta nem. Ha nem adok neki cicit, nagyon sír és nem hagyja abba. Ezzel mit tegyek?
2009. dec. 15. 22:19
 5/9 anonim ***** válasza:
nem jön a foga?
2009. dec. 16. 00:18
 6/9 anonim ***** válasza:
Nem akarlak elkeseríteni,de nem biztos,hogy attól jobban fog aludni.Az én fiamnál nem jött be,hogy tápszert adok neki este,sajnos ugyanúgy felébredt többször is.De próbáld ki,baja nem lesz tőle.
2009. dec. 16. 08:35
 7/9 anonim ***** válasza:
Szia!Az én babám 10hetes.sajnos a tejem elapadt bármit tettem.Előszőr én is csak kiegészitésként adtam a tápszert.Babom végig aludta az éjszakát.Mig szopizott 3szor 4szer is felkelt.
2009. dec. 16. 08:40
 8/9 A kérdező kommentje:

Hát a fogára fogunk mindent már két hónapos kora óta, de jele nincs azóta sem.

Köszönöm a válaszokat, lehet megpróbálom. Majd meglátjuk. 10 hetesen még ő is átaludta az éjszakát, pedig csak anyatejes volt. A négy hónap megváltja őket, mástól is hallottam.

2009. dec. 16. 09:36
 9/9 anonim ***** válasza:
Szia, hidd el nem azert kel, mert ehes, mi is ennyi idosek vagyunk es 4 hos kora ota rengetegszer felkel ejjel, olyan is volt, hogy 9x, vagy a foga zavarja, vagy pedig a szeparacios szorongas miatt kel.Nekem soha nem jutott eszembe, hogy tapot adjak, de ha gondolod adhatsz, de ugysem fog jobban aludni.
2009. dec. 16. 09:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!