Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Ráadnátok közel 40 éves...

Ráadnátok közel 40 éves ruhákat a gyereketekre?

Figyelt kérdés

Kislányom 15 hónapos múlt, anyós meg előszedte az idősebbik fiának a közel 40 éves kisruháit, és ide hozott nekem 2 zsákkal. Mikor megláttam hát majdnem dobtam egy hátast. Az még hagyján hogy mind fiús ruha, de ezer éves divatja múlt ruhákról van szó. Mind kötött nadrág, meg kötött mellények, meg ilyen nagy mintás ingek, sőt volt benn olyan is ami szinte már össze volt ragadva stb... Szerintem még az sem adna ilyen ruhát a gyerekére akik szegényebbek. Mikor mondtam hogy vigyék vissza a ruhákat mert én nem adom ezeket a lányomra rá, vannak normális ruhái, anyós kiakadt hogy ezek gyönyörű ruhák, hát mit gondolok hogy kidobja majd. Szerinte ugyanolyan vagyok mint a másik menye, mert ő sem fogadta el a ruhákat a gyerekeknek mikor kicsik voltak pedig már 8 és 5 évesek. Sőt még rájuk is talált gyönyörű ruhákat de nem kell nekik.

Ti ráadnátok?

2014. márc. 18. 13:01
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Én nem adnám rá. Nekem nagymamámnak sikerült turiba olyan rucikat vennie néha a fiamnak,hogy jaj,meg is sértődött,hogy soha nem adtam rá,anyukámmal jót röhögtünk a ruhákon,azóta inkább elhív engem is vásárolni :) Most 6 hónapos terhes vagyok,de 1 ruhadarabot nem vett még,pedig a fiamnak ilyenkor már megvolt a 2 évvel későbbi ruhája is hála mamának :)Vagy te is add vissza a ruhákat,vagy tedd el olyan helyre,ahol nem zavarnak téged
2014. márc. 18. 19:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!