Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Hany honapos korban kezdtetek...

Hany honapos korban kezdtetek hozzataplalni ha volt is eleg tejetek?

Figyelt kérdés
Tudom hogy hat honapos korig nem kell egyeb,de ezt mindenki betartja?
2009. dec. 15. 16:40
 1/9 anonim ***** válasza:

4 hónapos korában(védőnői javaslatra,kakigond volt)

Nem bántam meg,mindent megeszik és 10 hónapos koráig szopizott aztán leszokott róla magától.(átköltözött a saját szobájába és nem kelt reggel 6-kor szopizni,ekkor már reggelente szopizott ).Most 13 hónapos,virgonc egészséges kislány

Amúgy 4 hónaposan már kinézte a szánkból a kaját,és ami adható volt neki,az adtam is.

4 hónapos kora előtt semmit nem adnék az anyatejen/tápszeren kívül a babáknak.

2009. dec. 15. 16:46
 2/9 anonim ***** válasza:
38%
Én betartottam a 6 hónapot. Eszembe se jutott 4 hónaposan kezdeni. Tök picik még akkor, sajnálom is azokat a babákat, akik még alig látnak, ülni sem tudnak, de már kanalaztatják őket. Én abszolút ellenzem, akár orvosi javaslat, akár nem. (lehet le is fognak pontozni, nem számít)
2009. dec. 15. 16:48
 3/9 A kérdező kommentje:
Az en kicsim negy es fel honapos,szopizik,gyarapszik is rendesen,en is be akarom tartani a hat honapot.
2009. dec. 15. 17:04
 4/9 anonim ***** válasza:
6 honaposan. Szepen gyarapodott, de mar kinezte az en etelemet a szambol, igy elkezdtuk a gyumit. Aztan 8 es fel honaposan, amikor felallt, dobta a cicit a legnagyobb sajnalatomra.
2009. dec. 15. 17:35
 5/9 anonim ***** válasza:
6 hónap
2009. dec. 15. 18:11
 6/9 anonim ***** válasza:
Én az első válaszolótól szeretném megkérdezni,hogy milyen gondotok volt amikor a védőnő ezt ajánlotta?(ha nem kellemetlen neked a válaszadás)
2009. dec. 15. 18:20
 7/9 anonim ***** válasza:

Sajnos sokan nem tartják be, pedig nem véletlen van ez így kitalálva.

Én 6 hósan kezdtem meg, és 14 hóig szoptattam-akkor is a kistesó miatt választottam le.

2009. dec. 15. 18:26
 8/9 anonim ***** válasza:
7 hónaposan, előbb nem volt hajlandó.
2009. dec. 15. 18:54
 9/9 anonim ***** válasza:
Többször is sokáig nem kakilt,ami nem lett volna baj,azt tudom,de nem is érezte jól magát.Más külső beavatkozást(lázmérő,kúp stb.) meg én nem tartom jobbnak,mint inkább a természetes " beavatkozás".Először nem gondoltam kiváltani étkezést,csak kóstoltatni szerettem volna,hogy legyen kaki,de a lányom máshogy gondolta.
2009. dec. 15. 20:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!