Hany honapos korban kezdtetek hozzataplalni ha volt is eleg tejetek?
Figyelt kérdés
Tudom hogy hat honapos korig nem kell egyeb,de ezt mindenki betartja?2009. dec. 15. 16:40
1/9 anonim válasza:
4 hónapos korában(védőnői javaslatra,kakigond volt)
Nem bántam meg,mindent megeszik és 10 hónapos koráig szopizott aztán leszokott róla magától.(átköltözött a saját szobájába és nem kelt reggel 6-kor szopizni,ekkor már reggelente szopizott ).Most 13 hónapos,virgonc egészséges kislány
Amúgy 4 hónaposan már kinézte a szánkból a kaját,és ami adható volt neki,az adtam is.
4 hónapos kora előtt semmit nem adnék az anyatejen/tápszeren kívül a babáknak.
2/9 anonim válasza:
Én betartottam a 6 hónapot. Eszembe se jutott 4 hónaposan kezdeni. Tök picik még akkor, sajnálom is azokat a babákat, akik még alig látnak, ülni sem tudnak, de már kanalaztatják őket. Én abszolút ellenzem, akár orvosi javaslat, akár nem. (lehet le is fognak pontozni, nem számít)
3/9 A kérdező kommentje:
Az en kicsim negy es fel honapos,szopizik,gyarapszik is rendesen,en is be akarom tartani a hat honapot.
2009. dec. 15. 17:04
4/9 anonim válasza:
6 honaposan. Szepen gyarapodott, de mar kinezte az en etelemet a szambol, igy elkezdtuk a gyumit. Aztan 8 es fel honaposan, amikor felallt, dobta a cicit a legnagyobb sajnalatomra.
6/9 anonim válasza:
Én az első válaszolótól szeretném megkérdezni,hogy milyen gondotok volt amikor a védőnő ezt ajánlotta?(ha nem kellemetlen neked a válaszadás)
7/9 anonim válasza:
Sajnos sokan nem tartják be, pedig nem véletlen van ez így kitalálva.
Én 6 hósan kezdtem meg, és 14 hóig szoptattam-akkor is a kistesó miatt választottam le.
8/9 anonim válasza:
7 hónaposan, előbb nem volt hajlandó.
9/9 anonim válasza:
Többször is sokáig nem kakilt,ami nem lett volna baj,azt tudom,de nem is érezte jól magát.Más külső beavatkozást(lázmérő,kúp stb.) meg én nem tartom jobbnak,mint inkább a természetes " beavatkozás".Először nem gondoltam kiváltani étkezést,csak kóstoltatni szerettem volna,hogy legyen kaki,de a lányom máshogy gondolta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!