Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hetes babások! Ki "dönti...

Pár hetes babások! Ki "dönti el" az esti pancsi időpontját?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ti mikor fürdetitek meg a babátokat.Amikor éppen ébren van,hami előtt vagy után esti órákban vagy felébresztitek a fürdés miatt?Az ok,hogy rendszerhez kell szoknia,de mikortól?
2009. dec. 15. 16:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok és első voltam.

Bocsi , csak közben kaptál néhány választ.

2009. dec. 15. 16:30
 12/15 anonim ***** válasza:
Bocs, utolsó előtti voltam. :D
2009. dec. 15. 16:31
 13/15 anonim ***** válasza:
A babánk 6 hetes. Először 8-kor fürödtünk, de fokozatosan kitolódott 9-re, és 10 óra volt, mire leraktam aludni. Most visszatértünk a 8 órára, így 9 után nem sokkal már alszik. A védőnő szerint nagyon késő a 8 órás fürdés. De mit csináljunk, ha így állt be? 5-kor nem fürdethetem még meg, felébreszteni pedig nem fogom! Szerintem babája válogatja, az ő igényüket és az ésszerűt kell kombinálni! :-)
2009. dec. 15. 16:49
 14/15 anonim ***** válasza:
Mi első naptól kezdve 18 órakor fürdetünk, előbb olajozás, masszírozás, pancsi, torna, aztán evés.Fél kilenckor alszik el minden nap.Tíz napja átalussza az éjszakát, 6-7 körül kel.Anyatejes, három hónapos kisfiú.Nem kell felébreszteni, mert mindig ébren van 18 órakor.Max. 5 perc eltérés van, ha mégis elszunnyad, de 18-kor mindig felkel.
2009. dec. 15. 17:12
 15/15 anonim ***** válasza:

Felébreszteni semmiképp nem kell.

Legyen egy irány, hogy mondjuk 8 óra, én akkor szoktam, és majd alakul. Ahogy eszik, ahogy alszik, néha belaudt, akkor el is maradt, reggel mostam le.

Ha nyűgös volt, előbb fürdettük, volt hogy már 6-kor.

2009. dec. 15. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!