Első babások! Nem vagytok néha tanácstalanok?
4 hónapos lesz a kislányom. Azaz igazság, hogy magamra vagyok utalva. Nem vagytok néha tanácstalanok? Arra gondolok pl.
- Milyen ruhát adjak rá sétához?
- Nem öltöztetem túl?
- Elég ruhát adok rá napközben?
- Hozzátáplálás? Hogyan? Mit csináljak? Mennyit ehet?
- Miért nem forog? Miért csak ritkán gagyarászik?
- Hogy alakítsam a napirendjét? Egy óra csúszás belefér?
Aki hasonló cipőben jár ossza meg a tapasztalatát!
Nekem már 22 hós a kisfiam, és tesó is nemsokára érkezik, de ezekben a kérdésekben én is tök tanácstalan voltam.
Ruha:
a mai napig bizonytalan vagyok. Inkább rétegesen öltöztetem, és lenn levetkőzünk, ha túl sok, ami rajta van.
Hozzátáplálás:
védőnőt és sógornőt kérdeztem ezügyben, segítettek örömmel:)
"Forgás":
itt is kérdeztem, az oldalon, h miért nem kúszik még + védőnő is adott tanácsokat
Napirend:
belefér sztem 1 óra csúszás.
Ne izgulj, sztem a legtöbben tanácstalanok vagyunk:)
Azért van a védőnő, orvos, rokonok, és a gyakorikerdesek.hu, h kérdezzünk:)
első
Sosem értettem, miért javasolják a hozzátáplálást a dokik azért mert egy baba tápszeres. A gyomra ugyanúgy nem érett még rá.
2. vagyok:
Mi is már 4 hósan kezdtük, szintén tápszeres volt, és nem lett semmire érzékeny, nem lett a hozzátáplálástól semmi baja.
Én nem hagynám abba.
legfontosabbak: ösztön, józan paraszti ész és 1-2 babás barátnő, akiktől lehet kérdezni.
higgy magadban! indulj ki abból, hogy neked mennyi ruha lenne kényelmes, ha feküdnél egész nap, fontos-e hogy ugyanabban az időben történjen minden, ahogy szokott. és higgy a babádban, az ő jelzéseit figyeld.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!