Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Pár hetes babások! Ki "dönti...

Pár hetes babások! Ki "dönti el" az esti pancsi időpontját?

Figyelt kérdés
Arra lennék kíváncsi ti mikor fürdetitek meg a babátokat.Amikor éppen ébren van,hami előtt vagy után esti órákban vagy felébresztitek a fürdés miatt?Az ok,hogy rendszerhez kell szoknia,de mikortól?
2009. dec. 15. 16:15
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Beáll magától. Én sosem ébresztettem fel semmiért, mikor pici volt 7 körül fürödtünk utána szopi és remélhetőleg alvás.
2009. dec. 15. 16:16
 2/15 A kérdező kommentje:
Mert ugye az "öregek" (nekem) azt mondják,nem szabad felébresztgetni a babákat,mert amikor alszanak (ebben a korban) akkor fejlődik az idegrendszerük...De akkor egyszer 7 egyszer 9 órakor van a pancsi.Ez nem baj?
2009. dec. 15. 16:17
 3/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Most is 7 körül fürdünk és fél8 körül alszik el.

10 hónapos

2009. dec. 15. 16:17
 4/15 anonim ***** válasza:

Első vagyok megint. :p

Szerintem se ébreszd fel. Nem baj.

2009. dec. 15. 16:18
 5/15 A kérdező kommentje:

Tehát ha pl ma 6 körül kel,még ne fürödjünk? De ha utána csak 9 kor fog kelni?

Ne haragudj,de első bébi és tanácstalan vagyok :(.

2009. dec. 15. 16:21
 6/15 anonim ***** válasza:
Szerintem se ébreszd fel. Be fog állni magától. Nem baj ha most még különböző időpontokra esik a fürdetés. Ha felébresztgeted, elrontod az "alvókáját". Az én kisfiam most másfél éves, emlékszem amikor pici volt, akárhogy próbáltuk előbbrehozni a fürdetést, csak mindig egyre hátrébb csúszott, és a gyerek a mai napig este 9-fél 10-kor alszik el. Akkor viszont 3 hetes korától kezdve átalussza az éjszakát.
2009. dec. 15. 16:27
 7/15 anonim ***** válasza:
Nálunk én határoztam a kicsi helyett, ugyanis én suliba jártam, amikor szültem és hát mondanom sem kell, hogy én is mielőbb ágyban akartam tudni magam. Egy hét alatt megszokta a rendszert és mai napig tartjuk magunkat hozzá. Fél hétkor pancsi, kb. 7-kor vacsi, legkésőbb 8-kor már szunyálás. Így nekem is van időm még tanulni a vizsgákra, tételeket kidolgozni, jobb időkben egy filmet megnézni.
2009. dec. 15. 16:28
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Mintha magamat olvasnám. Én is így voltam vele, az elején mindig 6 után megfürdettem, féltem, mi van, ha későn kel.

Tényleg szép lassan beáll. Én mindig a szopihoz mérem. Ha 5-kor eszik, akkor 7 után elkezdem, először hagyom meztelenkedni, aztán fürdés, majd játék és szopi 8 körül, aztán alvás.

Ha 6-kor eszik, akkor 1 órával később kezdek mindent.

Most 3 hónapos, novembertől már így csináljuk.

Boldog babázást.

2009. dec. 15. 16:28
 9/15 anonim ***** válasza:

Csináld úgy, hogy mondjuk akkor lődd be te is a 7 órát és +/- 30-40 perc. Úgy biztosan jól alakul majd. Mi sem úgy szoktuk, hogy ha 7-et ütött az óra akkor azonnal megyünk fürdeni. :p

7 KÖRÜL fürdünk.

Van, hogy fél 8 után sikeredik van amikor meg negyed 7 -kor már nyűglődik, hogy éhes, álmos akkor indulunk fürcsizni.

2009. dec. 15. 16:29
 10/15 anonim ***** válasza:
mi minden nap 7 órakor fürdünk.Max, 2-3 alkalommal keltettem fel (jó az idegrenszere), de mostmár magától "ráérez". Hát, nincs is gondunk az esti alvással:) (7 hónapos)
2009. dec. 15. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!