Kimentek ma is sétálni? Elég csípős szél fúj.
Figyelt kérdés
2009. dec. 15. 13:09
1/9 anonim válasza:
Nálunk süt a napocska,szél alig fúj.Én délután kimegyek vele kicsit ,ha felébredt.
2/9 anonim válasza:
ugyanaz mint az előttem szóló:))
3/9 anonim válasza:
nálunk is szépen süt a nap, kicsit fúj a szél, de nem vészes
délben voltunk sétálni, 5 perc után elaludt a babakocsiban
(8 hós)
4/9 anonim válasza:
Szintén,mint az előttem szólók.Szépen süt a nap,kiviszem 7 hósom egy kicsit levegőzni.
5/9 anonim válasza:
Nálunk nagyon hideg szél fúj, de muszáj volt kivinnem a kicsi kincsem, mert nem tudom kire hagyni, boltba meg menni kell. De siettünk nagyon haza, bár őt annyira nem zavarta, mert kb. 5 perc után aludt, mint a mormota.
11 hetes fiúcska anyukája
6/9 anonim válasza:
Nálunk is hideg szél fúj (Miskolc), kicsit kimegyek vele az udvarra, de nem sokáig.
7/9 anonim válasza:
Nálunk is hideg szél fúj (Szolnok), de 10 percre kimentünk levegőzni, igaz, még be se bugyoláltam, már aludt. 11 hós kisfiú.
8/9 A kérdező kommentje:
Végülis kimentünk, egy jó 40-45 percre, jót nézelődött, már majdnem elaludt, amikor egy kutya felébresztette. :(
Én fáztam, de neki olyan jó meleg volt az arcocskája.
(Pécsiek vagyunk egyébként, és megint havazik!)
2009. dec. 15. 14:23
9/9 anonim válasza:
Én is kivittem 10 hós fiamat. Kb. 1órát voltunk oda.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!