9 hetes baba fel tudja nyomni magát négykézlábra?
Hűha, szerintem nem. De aztán ki tudja...vagy mit ért 4 kéz lábnak.:D
Azmegyém 5,5 hónapos és nem kúszik. Pedig igen hamar csinált dolgokat. Szerintem túlozbegy picit
Kizartnak tartom en is h egy 9 hetes baba ilyet tudjon, gondolom jovoheten mar mmaszni fog. :-)
Sose ertettem ezt a versengest, nekem is volt ilyen ismerosom h akarmit tudott a lanyom a 6 hettel fiatalabb gyerkoce mar reges regen tudta, csak az volt a bukta h mikor talalkoztunk egyertelmuen nem tudta szegenyke az anyja meg eroltette neki h de csak azert is.
De megnézném azt a csodababát!! :))))))
Elég vicces lehet, hogy ilyeneket állít az anyja, mivel elég hihetetlen...
Tesóm fia 10hetes és konkrétan csak rugkapál össze-vissza jár keze-lába és a feje is. Meg sokat gügyög, nevetgél és kb ennyi a tudománya.... De nem hinném hogy le lenne maradva! :)))
szerintem nem lehetséges főleg nem hogy 2hetesen már kúszott. egy kicsit túloz ismerősöd.
1-es 9hetesen te már jártál? te valamit félre olvastál.
Szerintem az egyes valaszolo is ironikusan irhatta h mar jart.:-)
Egyebkent vki irta h az ismerosod kicsit tuloz, hat az enyhe kifejezes. :-)
Ilyen csodagyereket en is megneznem. Kerd meg h videozza mar le nekedh miket tud.
Az en lanyom ennyi idosen a fejet alig akarta rendesen tartani hason fekve, igaz nekem gyenge is volt a babam, 4-5 honapos korara osszeszedte magat rendesen, egy honappal szuletett hamarabb. Igy is 7 honaposan huzta magat negykezlab utana 1het mulva kuszott 2 hetre ra maszott, felallt, 11 honaposan indult el. Es o is eleg hamar csinalta ezeket mondhatni. De nem 9 hetesen! Es ez az ismerosod el is hiszi amit hazudik? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!