Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Akik mostanában viszik a...

Akik mostanában viszik a babájukat Dévény tornára, mennyibe kerül a foglalkozás?

Figyelt kérdés

Olvastam régebbi kérdéseket, és ott szinte mindenki azt írta, hogy egy alkalom 4 ezer forint, és 50 perces a torna.

Mi ahova járunk, ott fél óra kerül 4 ezer forintba.

2014. márc. 16. 10:53
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Keleti régió, 3.500,- Ft, számla nélkül 3.000,-.
2014. márc. 16. 15:02
 12/12 anonim ***** válasza:
Mi Dunaharasztiba járunk, 50 perc 3800 Ft. A kislányom egész jól viseli, néha, ha fáradt, akkor sír. Egy évig jártunk heti 2x, most 15 hónapos, már csak 1x járunk, mert más fejlesztést is kap. Én megkértem a gyógytornászt, mutassa meg a kezemen, mit csinál, és egyáltalán nem fájt.Szerintem inkább csak azért panaszkodott a kislányom, mert hát először is egy idegen fogdosta, ráadásul megfogták kezét,lábát, nem csinálhatott azt, amit akar. A kezelés a feszes izomzatú babáknak lehet kellemetlenebb. Én is hallottam 6-8000 Ft-os óradíjakat, véleményem szerint egy kicsit elrugaszkodott árak, kihasználják azt, hogy muszáj menni.
2014. márc. 16. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!