Kinek mi a véleménye illetve tapasztalata a Dévény féle módszerről?
Én mind a három gyerekemmel jártam dévényezni.
Az egyiknek csak a nyakizmai voltak nagyon feszesek, vele csak 3alkalommal voltunk, elég volt annyi.
A középsővel 6hetes korától 6hós korig jártunk, olyan volt, mint egy zsák krumpli a mozgása. Kis súllyal született és az első 5hónapban olyan rohamosan nőtt, hogy nem tudom mi lett volna vele, ha nem tornáztatjuk, olyan feszes volt az izma. Csak hanyat feküdt, még a karjai is alig mozogtak. De utána gyorsan behozta a lemaradást.
A harmadik gyerekemnek meg nem feszes volt az izma, de lustika volt. MIndennel kivárt, vele egy éves korig jártunk tornázni. NÁlunk a terapeuta 25perces foglalkozásokat tartott, és nem sírtak a gyerekeim, nem is voltak kékek-zöldek. Talán egy - egy alkalom volt, mikor éppen valami front volt, vagy rossz napjuk volt, mikor a végére dünnyögtek kicsit, de nem volt egyszer sem olyan, hogy végigüvöltötték volna a tornát. Mi szerettük, és jónak is tartottam. Egyátalán nem bántam meg, vagy nem éreztem pénzlehúzásnak. MIhelyst úgy érzete a csajszi, hogy jól leszünk, egyből be is fejezhettük a tornát, mivel volt ezer más gyerek helyettünk- ugyhogy nem godnolom, hogy csak a pénz miatt hívott vissza. És mindig volt házifeladat is, otthon is tornáztunk.
2.-ik babámat vittem el magánúton mert nem akart se kúszni se mászni!
Nagyon aranyos terapeuta volt,nem sírt egyáltalán a kicsim és nem lett kék-zöld!Első alkalommal átkúszta a termet,második alkalom után meg mászott!Mondta is a csaj többet nem kell mennünk csak akkor jelentkezzem ha késsőbb valami mozgásfejlődésbe megreked tehát nem volt pénzlehúzós!
Ha esetleg megírod hova valósi vagy megadom az elérhetőségé!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!