Miért van savanyú szaga a 10 hónapos babám székletének ami ráadásul kicsípi a fenekét?
Figyelt kérdés
2009. dec. 14. 20:50
3/5 anonim válasza:
Ha pár nap múlva elmúlik, akkor jön a foga.
4/5 anonim válasza:
Az enyémnek most volt egy kis bélfertőzése, akkor volt ilyen savanyú szagú a kaki és tiszta piros lett a popsija is. De nektek nem hiszem, hogy ez lenne a baj, mert azt tudnád. Hasmenés és hőemelkedés + nyűgösség, sírás. :(
5/5 anonim válasza:
Nekünk a popsitörlőtől volt ilyen problémánk, én is azt hittem valami kaja okozza, elvittem orvoshoz is megmutatni, nem tudott mit mondani. Aztán elfogyott A popsitörlő és visszatértünk a jól beválthoz azóta nem volt ilyen problémánk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!