Szerintetek jó az 5 hónapos babám étrendje?
Figyelt kérdés
Reggeli-tápszer
Tízórai-tápszer
Ebéd-főzelék
Uzsonna-gyümölcs,zabpehely,vagy tejbegríz
Vacsora-tápszer
Nektek az 5 hónapos babátoknak mi a napi menüje?
2014. márc. 13. 09:41
1/6 anonim válasza:
Jó, csak a tejbegríz nem igazán, ha tényleg tejből van. Az még korai. Ha nyugodt és szépen gyarapszik, akkor minden rendben.
Az én 5 hónaposom anno anyatejet evett és kóstolgatta az almát. De tudom, hogy tápszeres babákat hamarabb el lehet kezdeni hozzátáplálni.
2/6 A kérdező kommentje:
Köszi a választ. A tejbegrízt 4 hónapos kórtol lehet adni, azért merem etetni vele.
2014. márc. 13. 09:53
3/6 lcs válasza:
szerintem jó, csak tízóraira tennék gyümit (egy alma pl), uzsira a pépet (fél adag), és akkor szépen megvan a reggel-este tápi, közte pedig a 10órai, ebéd, uzsi :) legalábbis nekem a védőnő így javasolta anno :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszi, de az a helyzet hogy pl az almát nem eszi meg :) tudom van más is csak arra gondoltam, hogy nem lenne kevés a két tápszer egy nap?
Illetve ma sem ette meg a főzeléket, tegnap ette meg először de azt is ugy hogy tettem bele banánt :)
2014. márc. 13. 13:59
5/6 lcs válasza:
igen, tényleg,most ahogy mondod, nekünk is volt még egy tápi az uzsinál, vagyis reggel/uzsinál/este volt tápi, és tízórai meg ebéd volt kiváltva, és csak kb 6hó végén kezdtem el az uzsit, és utána volt már csak két tápi. :)
6/6 lcs válasza:
én úgy csináltam, hogy megnéztem pl DM-ben a 4hós kortól való üveges gyümiket, és ott vannak mindenféle kombinciók, amiből lehet ötletelni, hogy mivel keverd a gyümiket ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!