10 hónapos gyermeketek mit eszik már? Hogy néz ki egy napi étrendje? Szeretnék látni egy mintát hogy kb ki mit ad gyermekének ebben az életkorban
Szia!
Kislányom 2 hét múlva lesz 10 hónapos.
6-körül ébred,anyatejet kap,8-9 körül reggelizünk,korábban gyümölcsös bébiételt,rizspelyhet gyümölccsel kapott,mostanában ha ezeket nem kéri natúr joghurtot,kefírt,túrót,sajtot,kiflidarabkákat.
10 körül alszik,akkor még kér tejet,12-1 körül ebéd zöldségek hússal,vagy joghurttal,3-körül megint tejet kér az alváshoz,6-7 órakor meg baba müzlit eszik amihez gyümölcspépet vagy mandarinnak,narancsnak a levét teszem. Fürdés után ismét anyatejet kér.
Ő többször eszik keveset születése óta.Ja,éjjel még ébred,mostanában nagyon sokszor a fogai miatt,és csak tejjel alszik vissza...
ányom van 11-én volt 10 hónapos, tápszeres:
6-7 között ébred akkor kap 150ml tápszert
8-9 körül reggelizik mindig vmilyen kenyeret. (sajtos, vajas, csirkemájas amit én készítek, több féle kenőket is szoktam pl tojásból, sonkából...)
9-10 körül elalszik délelőtt
12-13 körül ebéd. Szinte azt eszi amit mi. Rendesen eszik levest, rá egy órára meg vmi fő ételt. De nem nagyon van olyan étel amit még ne enne meg. Ebbe beletartozik a tejföl, sajt, túró, tojás, tészta, húsok, zöldségek ...stb
15-16 körül gyümölcsöt eszik
19-kor megy fürdeni utána vacsi 150ml tápszer és alvás legkésőbb 8kor. Reggelig alszik max egy kicsit szokott inni az éjszaka de azt se mindig.
4 foga van.
6-kor kel, szopi
9-kor szopi
12-kor szopi+ főzelék hússal
16-kor szopi+gyümölcs
19.30-kor szopi
74 cm, 10 kg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!