Honnan vesznek vért az 1éves babáktól? Vékony tűvel? A ti babátok hogy viselte?
Remélem nincs komoly baja a babádnak és csak ellenőrzés miatt vesznek tőle vért.
Igen fáj neki amikor megszúrják, neked is fáj, de tényleg csak egy rövid ideig.
Ne aggódj ez "csak" egy vérvétel. Igen van gyerekem, kettő is 4 hónaposak.
Az én egyik lányomnak tegnap a kézfejéből vettek vért. Picit sírt, de nagyon hamar megnyugodott.
1 éves babától már inkább könyökhajlatból vesznek vért, kézfejből inkább a kisebbektől szoktak.
Ha most töltötte az 1 évet, még talán van esély a kézfejből való vételre.
Sajnos függ a helytől és a nővér emberségességétől is, hogy hogy viselik.
Miért emberségesebb kézfejből?
Lányomnak egyévesen könyökhajlatból vettek, előtte nem aludtam egy éjszakát, tiszta ideg voltam. Keveset hízott, azért kellett ellenőrizni, minden oké volt hála Istennek.
Sírt nagyon, de már akkor, mikor lefogták, annyira sírt, hogy nem tudom észrevette-e egyáltalán, mikor megbökték.
Mikor kimentünk én készültem mindennel, ami megnyugtathatja, de le se tojt. Meglátott egy játék házikót a váróban és már nem is sírt. :)Ennyi volt. Amúgy nagyon- nagyon rendesek voltak a nővérek, akik a vért vették.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!