Ha már vettek a babádtól vért, nektek is az SZTKba kellett menni vele?
Figyelt kérdés
Kicsit furcsálom,hogy az SZTK ba kell mennünk a felnőttek közé,hogy levegyék a vért.Letudják,ott kisbabától is normálisan venni?2013. nov. 3. 12:31
1/8 anonim válasza:
Igen, oda küldenek általában. Ha a háziorvos kéri a vizsgálatot, akkor mindenképpen oda küldenek, ha gyerekosztály kéri, akkor ott veszik le.
De minket ha "felnőtt" vérvételre is küldtek, volt, hogy nem volt olyan nővér, aki vállalta volna, így átküldtek a gyerekosztályra és ott vették le.
2/8 A kérdező kommentje:
Jaj,lehet elsem vállalják??gyermekháziorvos kérte a vizsgálatot. De nem akarom,hoy össze vissze szúrkálják,mert nem sikerül. :( Nem tudom ilyen térem mennyire tapasztaltak.
2013. nov. 3. 12:46
3/8 anonim válasza:
Nem akarlak megijeszteni, de nálunk nem ment simán a dolog. Nálatok biztos könnyebb lesz! A háziorvos küldött, sztk-ba mentünk, de onnan kapásból átküldtek a gyerekosztályra. Ott megpróbálták levenni a vért, de nem sikerült, akkor már jól megkínozták szegénykémet, végül átirányítottak a sebészetre. Ami a legborzasztóbb volt nekem, hogy oda nem mehettem a gyerekkel, elvitték majd visszahozták. Sírt, de ahogy megkaptam abbahagyta. 7 hónapos volt.
4/8 A kérdező kommentje:
a gyerekosztály az kórházat jelent? Pl Heim Pál?
2013. nov. 3. 13:56
5/8 anonim válasza:
Nekünk a Heim Pálba kellett mennünk, a gyerekorvos azt mondta csak ott vesznek babától vért (11hós volt akkor), de ha oda kerültök, készülj fel, hogy a vérvevő nő egy bunkó....
6/8 anonim válasza:
Mi sztk-ban voltunk az akkor 6 hós fiammal tavaly. Fiatal csajszi vette a vért, de sztem megijedt a kisbabától, mert átadta egy idősebb nőnek :)
7/8 anonim válasza:
6-os vagyok. Ja az lemaradt, h minden rendben ment. Nem szúrkálták össze vissza, egyből megtalálták a vénát.
8/8 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek,holnap kiderül...
2013. nov. 3. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!